Πολιτική

Ενημέρωση του Γεραπετρίτη στους αρχηγούς και εκπροσώπους των κομμάτων – Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ενημέρωση του Γεραπετρίτη στους αρχηγούς και εκπροσώπους των κομμάτων – Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Πηγή Φωτογραφίας: [370788] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ενημέρωση εφ' όλης της ύλης πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, στους αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, στους αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Κορυφαία θέματα στην ατζέντα ήταν το Κυπριακό και η επόμενη μέρα καθώς και οι σχέσεις με την Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από όλους στην ανάγκη άμεσου τερματισμού της τραγωδίας της Γάζας.

Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον κ. Γεραπετριτη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του επισημαίνει την ανησυχία που εξέφρασε ο κ. Κασσελάκης για τις τουρκικές προκλητικές ενέργειες τονίζοντας ότι ο διάλογος πρέπει να προωθηθεί στην βάση της ειλικρίνειας του αμοιβαίου σεβασμού σεβασμού και του Διεθνούς Δικαίου με την Ελλάδα να καθιστά σαφείς τις κόκκινες γραμμές της.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη για άμεση επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό ενώ ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης επεσήμανε πως 50 χρονια κατοχής είναι πολλά.

Ο κύριος Γεραπετρίτης ενημέρωσε ακόμη τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, τον πρόεδρο της Νίκης Δημήτρη Νατσιό και τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα.

Την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας θα ενημερώσει το απόγευμα της Τετάρτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments