Πολιτική

Μπελέρης από την Αθήνα: O Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι ηγέτης όλου του ελληνισμού [vid]

Μπελέρης από την Αθήνα: O Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι ηγέτης όλου του ελληνισμού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370789] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΡΕΝΤΙ ΜΠΕΛΕΡΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Στην Αθήνα έφθασε ο Φρέντης Μπελέρης

Στην Αθήνα έφθασε ο Φρέντης Μπελέρης, ο οποίος βγήκε σήμερα από τις αλβανικές φυλακές με πενθήμερη άδεια.Στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν τον Φρέντη Μπελέρη -που βγήκε με άδεια για να ορκιστεί ευρωβουλευτής αύριο στο Στρασβούργο- συγγενείς και φίλοι του, ανάμεσά τους και ο πρώην υπουργός Σταύρος Παπασταύρου.

Μιλώντας στις κάμερες ο Φρέντι Μπελέρης είπε: «Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που ξανά αγκαλιάζω τους δικούς μου ανθρωπους. Είμαι περήφανος που πάω να αναλάβω ευρωβουλευτής, να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μας, των Ελλήνων όπου και αν κατοικούν. Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον πρωθυπουργό που απέδειξε ότι είναι ηγέτης όλου του ελληνισμού και προστατεύει τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται. Να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ που είναι δίπλα μου σε αυτή τη σκευωρία.

Ο αγώνας για δημοκρατία συνεχίζεται.Εχω δίκιο και δεν το υποστήριζω μόνο εγώ, αλλά το λένε πλέον και οι Αλβανοί. Μου δίνει δύναμη και κουραγιο η οικογένειά μου και οι φίλοι μου και η πλειοψηφία των Ελλήνων που θεωρώ είναι δίπλα μου.

Στους Χειμαρριώτες να πω ότι δεν είναι μόνοι τους, έχουν τη μητέρα Ελλάδα να τους προστατεύει, αργά η γρήγορα θα δικαιωθούν.

Η ΕΕ δεν πρέπει να επιτρέπει να μην γίνεται σεβαστή η βούληση των λαών».

Ο Φρέντις Μπελέρης μεταβαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments