Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για ΛΑΡΚΟ: Οι προκλητικές δηλώσεις Σταϊκούρα δείχνουν την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ για ΛΑΡΚΟ: Οι προκλητικές δηλώσεις Σταϊκούρα δείχνουν την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΣΥΡΙΖΑ για ΛΑΡΚΟ: Οι προκλητικές δηλώσεις Σταϊκούρα δείχνουν την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Όπως σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τη ΛΑΡΚΟ. «Είναι η ίδια που τον Φεβρουάριο του 2020 υποσχόταν, με σχετικό νόμο που κατέθεσε, επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Και τέσσερα χρόνια μετά, ο κ. Σταϊκούρας, ο οποίος κατάγεται και εκλέγεται από τον νομό Φθιώτιδας όπου εδρεύει η ΛΑΡΚΟ, παραδέχτηκε την πλήρη ανυπαρξία οποιουδήποτε σχεδίου για την ανάπτυξη της επιχείρησης» αναφέρει.

«Η αθλιότητα αυτή πρέπει να λάβει τέλος. Η χώρα έχει ανάγκη την επανεκκίνηση της βαριάς βιομηχανίας. Και εκατοντάδες οικογένειες έχουν ανάγκη προστασίας της δουλειάς και του μέλλοντος τους» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Οι προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, δείχνουν την ανικανότητα και την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όπως αποκάλυψε η ανακοίνωση του σωματείου των εργαζόμενων, το περασμένο Σάββατο, ο Χρ. Σταϊκούρας έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τους εργαζόμενους, απαντώντας στις αιτιάσεις συζύγων εργαζόμενων του εργοστασίου, για αργομισθία: «Κάθεστε και πληρώνεστε, από Δευτέρα είστε απολυμένοι, δεν υπάρχει επενδυτής, δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχουν προγράμματα».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τη ΛΑΡΚΟ. Είναι η ίδια που τον Φεβρουάριο του 2020 υποσχόταν, με σχετικό νόμο που κατέθεσε, επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Και τέσσερα χρόνια μετά, ο κ. Σταϊκούρας, ο οποίος κατάγεται και εκλέγεται από τον νομό Φθιώτιδας όπου εδρεύει η ΛΑΡΚΟ, παραδέχτηκε την πλήρη ανυπαρξία οποιουδήποτε σχεδίου για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η αθλιότητα αυτή πρέπει να λάβει τέλος. Η χώρα έχει ανάγκη την επανεκκίνηση της βαριάς βιομηχανίας. Και εκατοντάδες οικογένειες έχουν ανάγκη προστασίας της δουλειάς και του μέλλοντος τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments