Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Έρχονται νέες αποκαλύψεις για οργανωμένο έγκλημα, οπαδική βία και εκβιασμό επιχειρηματιών

Χρυσοχοΐδης: Έρχονται νέες αποκαλύψεις για οργανωμένο έγκλημα, οπαδική βία και εκβιασμό επιχειρηματιών

Πηγή Φωτογραφίας: Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή το δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής" για αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη της Λάρισας με τους μηχανοδηγούς το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, όταν και συνέβη η πολύνεκρη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. Την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

''Προφανώς υπάρχουν κενά στο τι γίνεται μετά τις συλλήψεις, αλλά έρχονται νομοθετικές βελτιώσεις από τον κ. Φλωρίδη'', σημείωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

«Χθες αναφέρθηκαν 99 περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας μέσω καταγγελιών και 66 συλλήψεις, ενώ το τελευταίο 6μηνο είχαμε συνολικά 5.500 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1.

«Κάθε βράδυ συλλαμβάνονται 50-60 κακοποιητές. Η Ελληνική Αστυνομία σώζει ζωές» συμπλήρωσε ο υπουργός.

«Προφανώς υπάρχουν κενά στο τι γίνεται μετά τις συλλήψεις, αλλά έρχονται νομοθετικές βελτιώσεις από τον κ. Φλωρίδη που θα καλύψουν κενά, αναφορικά με τη δικαστική συνέχεια των συλλήψεων» σημείωσε ακόμη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στη συνέχεια, αναφορικά με τα κυκλώματα εκβιαστών, ο υπουργός ανέφερε πως: «Υπάρχουν ανοιχτές δικογραφίες από την υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αποκαλύψεις αναφορικά με την επικοινωνία οργανωμένου εγκλήματος οπαδικής βίας και εγκληματικών οργανώσεων, που εκβιάζουν επιχειρηματίες».

«Αυτά όλα είναι συγκοινωνούντα δοχεία» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Έρχονται αποκαλύψεις για τη ‘’Θύρα 13’’ ήδη έχουν γίνει συλλήψεις» σημείωσε ο υπουργός, ενώ, επίσης, ανέφερε πως: «Υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις και σε Μύκονο και σε Ζάκυνθο και σε αλλά νησιά για το οργανωμένο έγκλημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments