Trash

Κόστισε 250 εκατομμύρια, ξεχείλιζε από χλιδή: Οι πρώτες φώτο του πλουσιότερου γάμου με τους 1200 καλεσμένους

Κόστισε 250 εκατομμύρια, ξεχείλιζε από χλιδή: Οι πρώτες φώτο του πλουσιότερου γάμου με τους 1200 καλεσμένους

Πηγή Φωτογραφίας: Anant Ambani, son of businessman Mukesh Ambani, poses with his fiancee Radhika Merchant during their sangeet ceremony in Mumbai, India, on Friday. Francis Mascarenhas/Reuters

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν εξαιρετικά αυστηρά, με την αστυνομία να κλείνει τους δρόμους γύρω από τον χώρο της εκδήλωσης.

Ο γάμος της χρονιάς στην Ινδία χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και αίγλη, με διεθνείς προσωπικότητες, μεγιστάνες και πολιτικούς να παραβρίσκονται στις εκδηλώσεις. Μετά από επτά μήνες εντυπωσιακών προ-γάμο εορτασμών που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα μέρη του κόσμου, ο Anant Ambani, γιος του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, ενώθηκε εχθές (12.07) με την κληρονόμο Radhika Merchant σε μια εκδήλωση γεμάτη χάρη και λαμπρούς καλεσμένους.

Σε αυτήν την εκδήλωση προσκλήθηκαν τουλάχιστον 1200 καλεσμένοι και οι εορτασμοί ξεκίνησαν πριν περίπου δέκα ημέρες. Ο Justin Bieber, εισπράττοντας περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια, εμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο καθώς ερμήνευσε τραγούδια για τους νεόνυμφους σε ένα εκρηκτικό πάρτι που οργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Word. (@thewordmagazine)

Ο γάμος, σύμφωνα με αναφορές σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε στο Jio World Convention Centre στη Βομβάη, ένα συνεδριακό κέντρο με χωρητικότητα άνω των 16.000 ατόμων, και στον πολυτελή πύργο των 27 ορόφων της οικογένειας, που θεωρείται το δεύτερο ακριβότερο ακίνητο στον κόσμο μετά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο γάμος ανέρχεται σε κόστος 250 εκατομμυρίων λιρών.

Η νύφη έλαμπε με ένα βαρύ κρεμ και κόκκινο ινδικό νυφικό, γνωστό ως lengha, το οποίο ήταν στολισμένο με πολύτιμα κοσμήματα και μια μαντίλα με χάντρες.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν εξαιρετικά αυστηρά, με την αστυνομία να κλείνει τους δρόμους γύρω από τον χώρο της εκδήλωσης.

Στους εορτασμούς παρευρέθηκαν προσωπικότητες όπως οι Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν, οι οποίες εμφανίστηκαν ντυμένες με ινδικά ενδύματα, καθώς και ο πρόεδρος της HSBC Holdings Μαρκ Τάκερ, ο πρόεδρος της Samsung Electronics Τζέι Λι, καθώς και ισχυροί πολιτικοί όπως οι Μπόρις Τζόνσον και Τόνι Μπλερ.

Στη λίστα των προσκεκλημένων περιλάμβαναν επίσης κορυφαία διοικητικά στελέχη όπως ο Αμίν Νάσερ της Saudi Aramco και ο ομόλογός του από τη BP, Μάρεϊ Άτσινκλος, σύμφωνα με το Bloomberg. Φυσικά, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ της Meta Platforms ήταν επίσης προσκεκλημένος και παραβρέθηκε στα pre-wedding πάρτι του ζευγαριού. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν επίσης ο Μάικ Τάισον και πολλοί άλλοι ισχυροί παγκοσμίως στον τομέα των επιχειρήσεων και της πολιτικής.

Ο χαρακτηρισμός «ο πλουσιότερος γάμος του πλανήτη» δεν είναι απλώς υπερβολικός, αλλά κυριολεκτικός, δεδομένου ότι για τον γάμο του 29χρονου Ινδού γόνου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας χτίστηκε από τα θεμέλια ένας νέος ινδουιστικός ναός στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, τη Βομβάη. Αυτός ο ναός δεν είναι απλά ένας, αλλά αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 14 ναών.

Ο Μουκές Αμπάνι, με καθαρή περιουσία που ανέρχεται στα 116 δισεκατομμύρια δολάρια, κατατάσσεται στην 9η θέση της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes. Ο γιος του, Ανάντ, επιβλέπει την επέκταση του ομίλου στις ανανεώσιμες πηγές και την πράσινη ενέργεια και διευθύνει ένα κέντρο διάσωσης ζώων έκτασης 3.000 στρεμμάτων στο Τζαμναγκάρ, τη γενέτειρα της οικογένειας. Ο πατέρας της νύφης, Βιρέν Μέρτσαντ, είναι διευθύνων σύμβουλος φαρμακευτικών εταιρειών και η μοναδική του κόρη είναι διευθύντρια μάρκετινγκ της Encore Healthcare, σύμφωνα με τη Vogue.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments