Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Παραμένει στη φυλακή – Απορρίφθηκε το αίτημά του για “βραχιολάκι”

Απόστολος Λύτρας: Παραμένει στη φυλακή – Απορρίφθηκε το αίτημά του για “βραχιολάκι”

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, οδηγείται με αυτοκίνητο της Ελληνικής Αστυνομίας ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024. Σε βάρος του Απόστολου Λύτρα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε με την σύζυγο του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η αίτησή του για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης που του έχει επιβληθεί για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγόπουλου, με κατ οίκον επιτήρηση με "βραχιολάκι"

Παραμένει στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας, καθώς απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η αίτησή του για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης που του έχει επιβληθεί για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγόπουλου, με κατ οίκον επιτήρηση με “βραχιολάκι”.

Η απόφαση λήφθηκε με βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών και είναι αντίθετη με την εισαγγελική πρόταση, η οποία ήταν να αποφυλακιστεί και να τεθεί σε κατ´ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments