Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε συμμορία μπράβων με καλάσνικοφ που εκβίαζε καταστηματάρχες -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Εξαρθρώθηκε συμμορία μπράβων με καλάσνικοφ που εκβίαζε καταστηματάρχες -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Εξαρθρώθηκε συμμορία μπράβων με καλάσνικοφ που εκβίαζε καταστηματάρχες -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Παράλληλα, η εγκληματική οργάνωση στην οποία εμπλέκονται οι 4 από τους συλληφθέντες φέρεται να ασχολούνταν και με το εμπόριο ναρκωτικών σε περιοχές της Αττικής

Σε συμμορία μπράβων που εμπλέκεται σε εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, εκρήξεις και εμπρησμούς φέρεται να ανήκουν 4 από τους συλλφθέντες για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Παράλληλα, η εγκληματική οργάνωση στην οποία εμπλέκονται οι 4 από τους συλληφθέντες φέρεται να ασχολούνταν και με το εμπόριο ναρκωτικών σε περιοχές της Αττικής. Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης αναμένονται από την ΕΛ.ΑΣ. σήμερα το πρωί, στις 10.

Υπενθυμίζεται ότι η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε από τα στελέχη του Οργανωμένου Εγκλήματος τα οποία προχώρησαν σε 14 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τέσσερις από τους οπαδούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο των ερευνών της εντόπισε και κατέσχεσε όπλα, μεταξύ των οποίων χειροβομβίδες και καλάσνικοφ, ενώ βρέθηκαν και χρήματα άνω των 200.000 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχουν και βίντεο τα οποία καταγράφουν καρέ καρέ τη δράση τους και είναι στην κατοχή της αστυνομίας.

Ποιοι είναι οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η οργάνωση εκβίαζε τουλάχιστον 70 καταστηματάρχες. Οι δύο από τους 4 συλληφθέντες είναι ηλικίας 36 ετών, ο ένας είναι 32 ετών και ο τέταρτος 30 ετών. Ακόμη, τρεις από τους κατηγορούμενους της συμμορίας είναι ήδη έγκλειστοι στις φυλακές.

Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

Όπως προαναφέρθηκε, η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει στις 10:00 το πρωί της Τρίτης στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. από τον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής και την εκπρόσωπο Τύπου του Σώματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments