Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Στο Παρίσι με τον ερωτά της Παναγιώτη Κουτσουμπή – Πότε παντρεύονται

Κατερίνα Καινούργιου: Στο Παρίσι με τον ερωτά της Παναγιώτη Κουτσουμπή – Πότε παντρεύονται

Πηγή Φωτογραφίας: Katerina Kainourgiou Official, Panagiotis Koutsoubis/Instagram

Οι αναρτήσεις από την πόλη του φωτός και του έρωτα

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής απολαμβάνουν τον έρωτά τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να έχει βρει και πάλι την ευτυχία στην προσωπική της ζωή, καθώς η φιλία της με τον 35χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή εξελίχθηκε σε μια όμορφη και σταθερή σχέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Παρά τις προσπάθειες της Κατερίνας να κρατήσει τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι πρόσφατες αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα αποκάλυψαν την κοινή τους παρουσία στο Παρίσι. Η Κατερίνα δημοσίευσε φωτογραφίες από τη γαλλική πρωτεύουσα στο Instagram, χωρίς να αποκαλύψει ποιος τη συνόδευε. Ωστόσο, η ανάρτηση του Παναγιώτη από το ίδιο σημείο πρόδωσε το ρομαντικό τους ταξίδι.

Ο έρωτας της πάει πολύ! Η Κατερίνα Καινούργιου λάμπει από ευτυχία ενόψει ενός υπέροχου καλοκαιριού στο πλευρό του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Οι καλοκαιρινές αποδράσεις τους ξεκίνησαν από την Αίγινα, όπου βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες. Ο επιχειρηματίας θέλησε να συστήσει στην εκλεκτή της καρδιάς του τον τόπο καταγωγής του και να την ξεναγήσει σε αγαπημένα του μέρη. Επόμενος σταθμός τους, η Πάρος. Η Κατερίνα επισκέφθηκε και πρόσφατα το κυκλαδίτικο νησί. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όταν κανείς δεν γνώριζε για τη νέα σχέση της, εκείνη και ο σύντροφός της ζούσαν τον έρωτά τους δίπλα στο κύμα. Στην Πάρο ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και φέτος η διαμονή τους αναμένεται να είναι ακόμη πιο όμορφη, αφού θα είναι γεμάτη αγάπη. Η σχέση τους είναι βαθιά και στηρίζεται σε μια πολύχρονη γνωριμία. Πάντα τούς ένωνε αμοιβαία εκτίμηση και ήρθε η στιγμή που ο ένας είδε τον άλλον κάτω από διαφορετικό πρίσμα. Ήταν θέμα χρόνου να ανθίσει ο έρωτας…

«Η Κατερίνα διανύει μια μοναδική περίοδο και αισθάνεται ουσιαστική ευτυχία», λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. Νιώθει σίγουρη για τα συναισθήματά της, γι’ αυτό και δεν την απασχολεί η δημοσιότητα που έχει πάρει η νέα σχέση της. Η ίδια, άλλωστε, συνηθίζει να δίνει σε μικρές δόσεις πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Έτσι, λίγο πριν το «Super Κατερίνα» ρίξει αυλαία, επέλεξε να αποκαλύψει το μυστικό που την έκανε να λάμπει. Όταν της προσέφεραν λουλούδια στο πλατό της εκπομπής της, εκείνη είπε με νόημα: «Λέτε να είναι από τον σύντροφό μου;».

Μοιράζεται τα πάντα μαζί του. Όταν είναι σε σχέση, είναι πολύ δοτική και απολύτως ξεκάθαρη. Καθόλου τυχαία, μάλιστα, φέτος επέλεξε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για το κλείσιμο της σεζόν με μια όμορφη έξοδο στο Forte Charitos Restaurant, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης ο σύντροφός της.

Ο φρέσκος έρωτας, σε συνδυασμό με μια επιτυχημένη τηλεοπτική περίοδο, την κάνει να νιώθει υπέροχα. Και δεν ανησυχεί για την επερχόμενη σεζόν. Προς το παρόν, παίρνει την ανάσα ξεκούρασης που έχει ανάγκη, έπειτα από έναν απαιτητικό χειμώνα, και απολαμβάνει το απρόσμενα όμορφο καλοκαίρι της στην αγκαλιά του άνδρα που την έκανε να χαμογελάσει ξανά. Θάλασσα, βόλτες, τρυφερότητα και ερωτικές υποσχέσεις συνθέτουν το σκηνικό των καλοκαιρινών διακοπών της – και όχι μόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments