People

Μελάνια Τραμπ: Πιο κοντά στο διαζύγιο όσο ποτέ; [pics]

Μελάνια Τραμπ: Πιο κοντά στο διαζύγιο όσο ποτέ; [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: DREW ANGERER /vanityfair.com

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα μέσω της απουσίας της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της

Mοιάζει με ταινία: Μια νεαρή γυναίκα με όνειρo να γίνει μοντέλο φτάνει στη Νέα Υόρκη από μια πρώην κομμουνιστική δημοκρατία τόσο μικρή που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν την έχουν ακούσει ποτέ. Λίγα χρόνια αργότερα, αυτή η νεαρή Σλοβένα παντρεύεται έναν μεγιστάνα, σε έναν γάμο γεμάτο σταρ και πολιτικούς. Και στη συνέχεια γίνεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Αλλά δεν πρόκειται για ταινία: αυτή η νεαρή γυναίκα είναι η Melanija Knavs, που έγινε η Μελάνια Τραμπ.

Κι ενώ από χτες η απόπειρα δολοφονίας -όπως επιβεβαίωσε το FBI- εναντίον τον Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, προκάλεσε παγκόσμιο αποτροπιασμό και αποτελεί πρώτη είδηση στον Τύπο, εντύπωση έχει προκαλέσει επίσης η απουσία της Μελάνια. Τόσο από τη χτεσινή προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Προέδρου, όσο και γενικότερα από την προεκλογική του εκστρατεία όλο αυτό το διάστημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MelaniaTrumpStyle (@melaniatrumpstyle)

Παγιδευμένη σε έναν γάμο η Μελάνια Τραμπ;

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα μέσω της απουσίας της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της. Δεν παραβρέθηκε σε καμία προεκλογική εκδήλωση δίπλα στον Τραμπ, ιδιαίτερα κατά την περίοδο που αντιμετώπιζε νομικές υποθέσεις στο δικαστήριο του Μανχάταν. Φαίνεται πως η καταδίκη του Τραμπ στην υπόθεση της πληρωμής στη Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να κρατήσει κρυφή τη σχέση τους, έχει απομακρύνει ακόμα περισσότερο τη Μελάνια από το πλευρό του.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το CNN, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πρόκειται να κάνει μια σπάνια δημόσια εμφάνιση δίπλα στον σύζυγό της στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Wisconsin ενώ εξέδωσε και μια ανακοίνωση χτες το απόγευμα όπου περιέγραψε τον σύζυγό της ως έναν «γενναιόδωρο και στοργικό άνθρωπο με τον οποίο έχω περάσει τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές» και μίλησε για το πόσο τρομακτικό ήταν το περιστατικό της απόπειρας για την οικογένειά της.

Το δημοσίευμα του Independent για επικείμενο διαζύγιο μεταξύ Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο μοχθηρό από έναν άνδρα ή μια γυναίκα που περνάει διαζύγιο. Είναι σκέτη κόλαση, όπως τίποτα άλλο που έχω δει ποτέ», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο βιβλίο του Think Big and Kick Ass το 2007.

Με δύο διαζύγια στο παρελθόν του, ο πρώην πρόεδρος έχει εμπειρία – και οι εικασίες σχετικά με το αν ο πρώην πρόεδρος και η επί 19 χρόνια σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, μπορεί να οδεύουν προς το διαζύγιο, ιδίως αν κερδίσει τον Νοέμβριο, είναι συνεχείς.

Η Μελάνια ήταν μια απρόθυμη Πρώτη Κυρία – επικεντρώθηκε κυρίως στον μικρό τους γιο Μπάρον Τραμπ. Αλλά ο Μπάρον, που είναι πλέον 18 ετών, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε συγκέντρωση του Τραμπ. Τον υποδέχθηκαν με επευφημίες καθώς καθόταν στην πρώτη σειρά στην προεκλογική εκδήλωση στο θέρετρο Doral του Τραμπ στο Μαϊάμι – η μητέρα του δεν ήταν πουθενά.

Πού είναι η Μελάνια;

Η Μελάνια εμφανίζεται όλο και λιγότερο στις δημόσιες εμφανίσεις του Τραμπ από τότε που έφυγε από τον Λευκό Οίκο. Δεν ήταν παρούσα όταν βγήκε η ετυμηγορία στη δίκη του και έλειπε κατά τη διάρκεια του πολυσυζητημένου ντιμπέιτ με τον Τζο Μπάιντεν στην Ατλάντα στις 27 Ιουνίου. Καθώς ο Τραμπ ταξιδεύει σε όλη τη χώρα πραγματοποιώντας συγκεντρώσεις, το πιο μακρινό ταξίδι που έχει κάνει η Μελάνια είναι σε συγκεντρώσεις χρημάτων που φιλοξενούνται στα σπίτια της – μία στο Μαρ-α-Λάγκο και μία άλλη στον Πύργο Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απουσία της Μελάνια στο Meet The Press το περασμένο φθινόπωρο, ο Τραμπ είπε: «Δεν υπάρχει κάτι που προκαλεί την απουσία της: “Την κατάλληλη στιγμή, θα είναι εκεί έξω».

Αλλά ο Μπάρον είναι παρών. Ο πρώην πρόεδρος παρουσίασε τον μικρότερο γιο του, και μοναδικό παιδί του με τη Μελάνια, στο πλήθος την περασμένη Τρίτη, λέγοντας: «Είναι η πρώτη φορά που το κάνει», καθώς ο Μπάρον σήκωνε τις γροθιές του και χαιρετούσε το κοινό.

«Μπορεί να είναι πιο δημοφιλής από τον Ντον και τον Έρικ», είπε ο Τραμπ. «Καλώς ήρθες στη σκηνή, Μπάρον, δεν ξέρω. Είχε μια τόσο ωραία, εύκολη ζωή. Τώρα έχει αλλάξει λίγο. Ξεχωριστός τύπος, σωστά;»

Ο Μπάρον αποφοίτησε από το Λύκειο τον Μάιο και μέχρι τώρα παρέμενε ως επί το πλείστον στο απυρόβλητο. Ο Τραμπ είπε ότι «μπήκε στο κολέγιο που ήθελε και έκανε την επιλογή του. Και είναι ένα πολύ καλό παιδί».

Η Page Six της New York Post ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η Μελάνια έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο και υποψήφιο πρόεδρο των Ηπα ότι δεν θα είναι μια Πρώτη Κυρία πλήρους απασχόλησης σε περίπτωση που εκείνος κερδίσει μια δεύτερη θητεία.

Συμφωνία για μια δεύτερη θητεία;

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, το Page Six ανέφερε μια πηγή ότι «τον τελευταίο χρόνο, η Μελάνια και η ομάδα της διαπραγματεύονται αθόρυβα ένα νέο “μεταγαμιαίο” συμβόλαιο … αυτή είναι τουλάχιστον η τρίτη φορά που η Μελάνια επαναδιαπραγματεύεται τους όρους του συμβολαίου του γάμου».

Αλλά η πηγή πρόσθεσε ότι η πρώην πρώτη κυρία δεν σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο. «Η Μελάνια ανησυχεί περισσότερο για τη διατήρηση και την αύξηση ενός σημαντικού καταπιστεύματος για τον γιο τους», δήλωσε μια πηγή στο Page Six, προσθέτοντας ότι η επικαιροποιημένη συμφωνία επικεντρώνεται στα χρήματα και την περιουσία. Αφορμή για τη νέα συμφωνία στάθηκε η προσπάθεια του Τραμπ να επανεκλεγεί και τα τρέχοντα νομικά του προβλήματα.

Η Μελάνια είδε τον Τραμπ να καταδικάζεται για 34 κακουργήματα σε σχέση με την πληρωμή χρημάτων απόκρυψης στην ενήλικη ηθοποιό Στόρμι Ντάνιελς προς το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016. Η Ντάνιελς ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους είχαν σχέση το 2006, κάτι που ο Τραμπ αρνείται. Ήταν μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο τους και η Μελάνια φέρεται να ήταν τότε έγκυος στον Μπάρον.

Μια άλλη πηγή δήλωσε στο Page Six ότι «ήθελε να της παρέχει περισσότερα χρήματα και … υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό τουλάχιστον που υποτίθεται ότι πρέπει να λάβει ο Barron».

Ποια θα είναι η Πρώτη Κυρία;

Εάν το διαζύγιο έρθει πριν ή κατά τη διάρκεια μιας δεύτερης θητείας του Τραμπ, θα μπορούσε να αναλάβει μια σύντροφος τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας – προηγούμενοι πρόεδροι που ήταν ανύπαντροι ή έχασαν τις συζύγους τους, έχουν αναθέσει σε ανιψιές και κόρες τη θέση.

Εκτός από τον Τραμπ, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν είναι ο μόνος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ από διαζύγιο, αλλά είχε προχωρήσει στον δεύτερο, και μακροχρόνιο, γάμο του με τη Νάνσι Ρέιγκαν, ώστε όταν έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος, ο προηγούμενος χωρισμός δεν έγινε ποτέ θέμα.

Υπήρξαν επίσης δύο χήροι πρόεδροι, ο Τζον Τάιλερ και ο Γούντροου Γουίλσον, οι οποίοι προχώρησαν σε δεύτερες συζύγους κατά τη διάρκεια της θητείας τους στον Λευκό Οίκο. Ένας πρόεδρος, ο Τζέιμς Μπιουκάναν, δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Αλλά ο Τραμπ θα μπορούσε να πληρώσει πολιτικό τίμημα για ένα πιθανό διαζύγιο. Η προεδρία του προέδρου Μπιλ Κλίντον μπορεί να μην είχε επιβιώσει αν ο γάμος του δεν είχε διαρκέσει μετά τη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Η Μελάνια Τραμπ, πάντως, χαρακτήρισε «τέρας» τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς, τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ. Στην ίδια δήλωση υποστήριξε ότι η ζωή της ίδιας και του γιου τους, «ήταν στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής» όταν είδε την σφαίρα να χτυπά τον σύζυγό της, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ενότητας προς τους Αμερικάνούς και ευχαριστώντας τον κόσμο για την υποστήριξή, παρά το όποιο πολιτικό χάσμα υπάρχει.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ο γάμος θα κρατήσει.

Πηγή: bovary.gr//Βιολέττα Αθανασιάδου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments