Πολιτική

Άδωνις για σεξιστή Πολάκη: Πού κρύβονται ο Κασσελάκης και η Κεχαγιά; [vid,pic]

Άδωνις για σεξιστή Πολάκη: Πού κρύβονται ο Κασσελάκης και η Κεχαγιά; [vid,pic]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις για σεξιστή Πολάκη: Πού κρύβονται ο Κασσελάκης και η Κεχαγιά; [vid,pic]

Φαρισαίοι υποκριτές στον ΣΥΡΙΖΑ

«Η Βούλα Κεχαγιά και ο Στ. Κασσελάκης πρέπει να καταδικάσουν άμεσα την ακραία σεξιστική συμπεριφορά του Πολάκη σε βάρος της Μαρίας Συρεγγέλα», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και τη σεξιστική στάση του απέναντι στην κ. Συρεγγέλα, ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως «υποτίθεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζονται κατά του σεξισμού. Και σωστά λένε πως είναι κατά του σεξισμού. Όμως, σήμερα, ο τομέας δικαιωμάτων, ο τομέας γυναικών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τι θα πουν για τη συμπεριφορά του Πολάκη; Ο Πολάκης είπε στην κυρία Συρεγγέλα: «Βούλωσέ το και πήγαινε να κάνεις καμιά δουλειά». Αν το έλεγα αυτό, θα ντρεπόταν η μητέρα μου, που με βλέπει από ψηλά. Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση είναι να διώξουμε την τοξικότητα από την πολιτική ζωή. Αυτό είναι το μείζον. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει σιωπηλός; Εδώ πρόκειται για λεκτική βία εναντίον της κυρίας Συρεγγέλα. Είναι μια ακραία σεξιστική επίθεση. Και φταίει ο Ταίπρας που τη χάρισε στο παρελθόν στον Πολάκη. Η λεκτική βία είναι βία. Είναι ακραία φαλλοκρατική συμπεριφορά. Πώς είναι δυνατό να μείνει σιωπηλός ο ΣΥΡΙΖΑ; Το αρχέτυπο της πατριαρχίας είναι να λέει το αρσενικό στο θηλυκό «σκάσε μωρή, πήγαινε να κάνεις καμιά δουλειά!». Η συμπεριφορά του Πολάκη είναι το αρχέτυπο της φαλλοκρατικής συμπεριφοράς».

«Τι θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα;», διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Αυτοί οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο ευαίσθητοι στο σεξισμό και τις φαλλοκρατικές συμπεριφορές και, παρά ταύτα, σιωπούν. Η κυρία Βούλα Κεχαγιά, την οποία εκτιμώ, κρύβεται σήμερα. Την έχω καλέσει τόσες φορές. Γιατί κρύβεται η Βούλα Κεχαγιά; Γιατί κρύβεται ο Κασσελάκης; Αυτοί είναι Φαρισαίοι υποκριτές και καταλαβαίνουν πως πρέπει να καταδικάσουν τη συμπεριφορά Πολάκη, αλλά δεν το κάνουν».

Επισημαίνεται ότι την οργή του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσαν, επίσης, και οι ισχυρισμοί του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, ότι υπάρχει απόφαση με την οποία κόβονται η συνταγογράφηση και η δωρεάν πρόσβαση των ανασφάλιστων στις δημόσιες δομές υγείας.

Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφει: Είναι εντυπωσιακό ότι ο άνθρωπος αυτός έχει χρηματίσει Δήμαρχος και Υπουργός. Ποια απόφαση αλλάξαμε «κύριε» Πολάκη βάσει της οποίας κόψαμε την συνταγογράφηση στους Ανασφαλίστους στις Δημόσιες Δομές; Πείτε μας το ΦΕΚ. Ένα τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ που διορθώθηκε σε δύο περιπτώσεις σήμερα έγινε αφορμή για αυτή την άθλια ανάρτηση! Ντροπή σου, παίζεις με τον πόνο των ανθρώπων. Να μην ανησυχούν οι Ανασφάλιστοι, έχουν κανονικά πρόσβαση στις Δημόσιες Δομές, όπως την έλαβαν από την πρώτη μου θητεία το 2014!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments