Πολιτική

Αμετανόητος ο Πολάκης μετά το «βούλωσ’ το» στη Συρεγγέλα, «δεν παίρνω λέξη πίσω»

Αμετανόητος ο Πολάκης μετά το «βούλωσ’ το» στη Συρεγγέλα, «δεν παίρνω λέξη πίσω»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αμετανόητος ο Πολάκης μετά το «βούλωσ’ το» στη Συρεγγέλα, «δεν παίρνω λέξη πίσω»

«Αφήστε τις μπούρδες», λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν παίρνω λέξη πίσω», τονίζει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντας «μπούρδες» τα περί σεξιστικής επίθεσης σε βάρος της γραμματέως της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Συρεγγέλα. Την ίδια ώρα, πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κα Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη.

«Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του.

Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», σύμφωνα με τις πηγές της ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε σε ανάρτησή του λίγη ώρα πριν: «Αφήστε κατά μέρος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περί “σεξιστικής επίθεσης Πολάκη στη Συρεγγέλα” και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τύπου “ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ” για την προσπάθεια που κάνατε χθες να πετάξετε εκτός συστήματος συνταγογράφησης τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας!

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες σε μια βουλευτή που:

  • δεν ήξερε καν το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργεί με ΦΕΚ και όχι με εντολές από υπουργείο και ΕΟΠΥΥ
  • μιλούσε διαρκώς πάνω μου ενώ ήμουν σε τηλεφωνική γραμμή για να μην ακούγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικής της ΝΔ με τους ανασφάλιστους!

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments