Πολιτική

Μαρινάκης για την υπόθεση Novartis: Μια σκευωρία ήρθε να ενωθεί με πάρα πολλά λεφτά

Μαρινάκης για την υπόθεση Novartis: Μια σκευωρία ήρθε να ενωθεί με πάρα πολλά λεφτά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μαρινάκης για την υπόθεση Novartis: Μια σκευωρία ήρθε να ενωθεί με πάρα πολλά λεφτά

Ζήτησε τη διαγραφή Πολάκη μετά την επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα

Στην υπόθεση της Novartis και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε σημερινές του δηλώσεις στο Mega.

«Εμείς λέμε κάτι το οποίο όταν το λέγαμε στην αρχή ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι και τώρα φαίνεται ότι είναι μια πραγματικότητα που φέρνει σε αμηχανία την αντιπολίτευση. Όταν είχε ξεκινήσει η υπόθεση Novartis προσπάθησε η τότε κυβέρνηση, με το παραυπουργείο Δικαιοσύνης όπως έχει καταγγείλει ο κ. Κοντονής ότι λειτουργούσε στο Μέγαρο Μαξίμου, να πει ότι ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο, αναφερόμενοι στην πολιτική του διάσταση, από συστάσεως ελληνικού κράτους. Κρεμάστηκαν στα μανταλάκια 10 πολιτικά πρόσωπα επειδή δεν άρεσαν στον ΣΥΡΙΖΑ, έφτασαν στο σημείο να απολογούνται για πράγματα που φάνηκε εκ των υστέρων ότι δεν υπήρχαν καν ενδείξεις και αρχειοθετήθηκε η υπόθεση. Ήρθαν στη συνέχεια στο φως της δημοσιότητας κάποια στοιχεία που φαίνεται ότι κάποιοι προστατευόμενοι μάρτυρες είχαν πάρει και πάρα πολλά λεφτά. Άρα εδώ πέρα μια σκευωρία ήρθε να ενωθεί με πάρα πολλά λεφτά», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «εμείς λέμε ότι εφόσον αποφασίσει η Δικαιοσύνη είναι καλό να βγουν οι κουκούλες για να μιλήσουν οι άνθρωποι αυτοί, να απαντήσουν. (…) Η αλήθεια δε θα θαφτεί επειδή έτσι το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. (…) Είναι πάρα πολύ δύσκολο το συναίσθημα για κάποιον να έχει στοχοποιηθεί και να μην του δίνεται η δυνατότητα, εφόσον το αποφασίσει η Δικαιοσύνη, να μάθει το γιατί. (…) Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα με την σκευωρία της Novartis, 50 χρόνια δεν έχει ξανασυμβεί και έχουμε χρέος να μην ξανασυμβεί ποτέ ξανά».

«Ζητάμε τη διαγραφή» του Πολάκη

«Εχθές το βράδυ έγινε ένα απαράδεκτο περιστατικό σε ένα τηλεοπτικό πάνελ τοπικού σταθμού, με την παρουσία της γραμματέως της ΝΔ, της κα Συρεγγέλα, και εκπροσώπων όλων των κομμάτων», είπε επίσης ο κ. Μαρινάκης.

«Παρενέβη τηλεφωνικά ο κ. Πολάκης και πάνω σε έναν έντονο διάλογο είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά της κα Συρεγγέλα, κατά μίας πολιτικού αντιπάλου και γυναίκας. Χαρακτηρισμοί οι οποίοι παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι πολύ ευαίσθητος ο ΣΥΡΙΖΑ με τις διαγραφές και τις παραιτήσεις υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και σε κάθε περίπτωση να διαγράψει τον κ. Πολάκη. Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να είμαστε αλά καρτ ευαίσθητοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments