Πολιτική

Μαρινάκης: Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη για τον κ. Πολάκη είναι υποκριτική [vid]

Μαρινάκης: Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη για τον κ. Πολάκη είναι υποκριτική [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//

Τι αναφέρει ο Παύλος Μαρινάκης

«Η συγγνώμη του Κασσελάκη για λογαριασμό του Πολάκη είναι υποκριτική, δεν έχει κανένα νόημα, δεν έχει καμία ουσία. Η συγγνώμη για να έχει νόημα προϋποθέτει πράξεις. Και πράξη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μόνο η διαγραφή, την οποία την έχουμε ζητήσει πάρα πολλές φορές και νομίζω ότι ούτε αυτή τη φορά θα την δούμε» αναφέρει σε ανάρτησή του στο TikTok ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης αναφέρει:

«Αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε τι είπε χθες το βράδυ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα.

Ποια θα ήταν η αυτονόητη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ; O κ. Κασσελάκης να διαγράψει τον κ. Πολάκη.

Ούτως ή άλλως δεν ήταν και η πρώτη φορά που έδωσε τέτοιες χυδαίες αφορμές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί γι’ αυτό, πήρε τηλέφωνο για συγγνώμη την Μαρία Συρεγγέλα, όχι ο κ. Πολάκης αλλά ο κ. Κασσελάκης.

Σαν “εκπρόσωπος” δηλαδή, του Παύλου Πολάκη, ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε κάνει μία ανάρτηση που έδειχνε αμετανόητος. Ξέραμε ότι συγγνώμη σημαίνει και μεταμέλεια, όχι επιμονή σε μία πράξη.

Η συγγνώμη του Κασσελάκη για λογαριασμό του Πολάκη είναι υποκριτική, δεν έχει κανένα νόημα, δεν έχει καμία ουσία. Η συγγνώμη για να έχει νόημα προϋποθέτει πράξεις.

Και πράξη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μόνο η διαγραφή, την οποία την έχουμε ζητήσει πάρα πολλές φορές και νομίζω ότι ούτε αυτή τη φορά θα την δούμε».

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε το βίντεο

@pavlos_marinakis 👉 Μόνη αποδεκτή πράξη μετά την απαράδεκτη επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλας, είναι η διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. #fyp #pavlosmarinakis #neademokratia #nd ♬ πρωτότυπος ήχος – Pavlos Marinakis

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments