Πολιτική

Μπελέρης από Στρασβούργο: “Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράσταση στην περιπέτεια που είχα”

Μπελέρης από Στρασβούργο: “Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράσταση στην περιπέτεια που είχα”

Πηγή Φωτογραφίας: [370791] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΡΕΝΤΙ ΜΠΕΛΕΡΗ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Την ευγνωμοσύνη του στους Έλληνες δημοσιογράφους εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντης Μπελέρης, από το Στρασβούργο, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με τη συμπαράσταση που έλαβε 

Την ευγνωμοσύνη του στους Έλληνες δημοσιογράφους εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντης Μπελέρης, από το Στρασβούργο, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με τη συμπαράσταση που έλαβε για την περιπέτεια που έχει από την εκλογή του ως δήμαρχος Χειμάρρας μέχρι και τη φυλάκισή του στις φυλακές της Αλβανίας. Στη δήλωσή του ανέφερε πως «θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράσταση, όλους αυτούς τους μήνες στην περιπέτεια που είχα. Ειλικρινά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους για τον τρόπο που κάλυψαν τα γεγονότα».

Μάλιστα, τόνισε στους δημοσιογράφους ότι «τώρα από εδώ και πέρα θέλω να είστε αυστηροί όπως είστε και με τον κάθε συνάδελφο Ευρωβουλευτή. Είμαι εδώ κυρίως για να μάθω, καθώς είναι ένα περιβάλλον που δεν το ξέρω».

«Έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι και πιστεύω ότι θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να μπορέσω να υπερασπιστώ με τις δυνάμεις μου τα συμφέροντα της πατρίδας μας και των Ελλήνων όπου και να βρίσκονται», κατέληξε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντης Μπελέρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments