Πολιτική

Σπίρτζης: Απαράδεκτο το ύφος Πολάκη – Να το καταδικάσει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία

Σπίρτζης: Απαράδεκτο το ύφος Πολάκη – Να το καταδικάσει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σπίρτζης: Απαράδεκτο το ύφος Πολάκη - Να το καταδικάσει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία

«Νομίζω ότι όλο αυτό που βιώνουμε με ομάδες θερμοκέφαλων μέσα στα κόμματα, και στο εσωτερικό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πάρει ένα τέλος», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης

«Νομίζω ότι όλο αυτό που βιώνουμε με ομάδες θερμοκέφαλων μέσα στα κόμματα, και στο εσωτερικό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πάρει ένα τέλος», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης ο οποίες χαρακτήρισε απαράδεκτη τη φρασεολογία και το ύφος του Παύλου Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, ζητώντας στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ «να το καταδικάσει».

«Όταν ανέχεσαι τέτοιου είδους συμπεριφορές και διαπαιδαγώγηση ενός μέρους των μελών σου, τότε πηγαίνουμε σε διαφορετικές λογικές στο πλαίσιο λειτουργίας των δημοκρατικών κομμάτων» είπε ακόμα ο πρώην υπουργός  και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι όλο αυτό που βιώνουμε με ομάδες θερμοκέφαλων μέσα στα κόμματα, και στο εσωτερικό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πάρει ένα τέλος. Μπορείς να πεις τα πιο σκληρά πράγματα στην πολιτική κριτική αλλά όχι με ύβρεις».

Πάντως, ο ίδιος τάχθηκε αντίθετος στο ενδεχόμενο διαγραφής του βολευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «δεν νομίζω ότι με τέτοιου είδους λογικές διαγραφών και άλλων μπορείς να δώσεις σοβαρές απαντήσεις και να αντιμετωπίσεις τέτοια φαινόμενα. Αυτά τα πράγματα τα αντιμετωπίζεις πολιτικά. Το καλύτερο είναι να βγει μια απόφαση από την Πολιτική Γραμματεία σήμερα να αναφέρεται σε αυτό και να το καταδικάσει».

Στην ερώτηση, δε, αν ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης δεν καταλαβαίνει το λάθος του, ο Χρήστος Σπίρτζης αρκέστηκε να πει «δεν θέλω να απαντήσω για τον Παύλο», ενώ χαρακτήρισε, σωστή τη συγγνώμη του Στέφανου Κασσελάκη προς τη Μαρία Συρεγγέλα «γιατί είναι αρχηγός του κόμματος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments