Πολιτική

Συρεγγέλα: «Η μοναδική ειλικρινής συγνώμη είναι η διαγραφή του κύριου Πολάκη» [vid]

Συρεγγέλα: «Η μοναδική ειλικρινής συγνώμη είναι η διαγραφή του κύριου Πολάκη» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Συρεγγέλα: «Η μοναδική ειλικρινής συγνώμη είναι η διαγραφή του κύριου Πολάκη» [vid]

«Δεν θα φοβηθώ κανέναν θρασύδειλο τραμπούκο πολιτικό»

«Η μοναδική ειλικρινής συγνώμη είναι η έμπρακτη συγνώμη, η διαγραφή του κύριου Πολάκη» ανέφερε η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα σε δηλώσεις της έξω από το περιστύλιο της Βουλής.

«Δεν θα φοβηθώ κανέναν θρασύδειλο τραμπούκο πολιτικό. Καλώ όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους βουλευτές να καταδικάσουν την επίθεση. Με ενιαία φωνή όλες και όλοι μαζί!» τόνισε η ίδια.

Η απάντηση έρχεται μετά το τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη στη Μαρία Συρεγγέλα, όπως επιβεβαίωσε η Κουμουνδούρου, ενώ την ίδια ώρα, τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, τονίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του.

«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του» καταλήγουν οι κύκλοι της Πειραιώς.

Την ίδια στιγμή, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν για την επικοινωνία Κασσελάκη-Συρεγγέλα και τη συγγνώμη για όσα συνέβησαν στη χθεσινοβραδινή εκπομπή: Ο κ. Κασσελάκης με έκπληξη είδε αποσπασματικές διαρροές από την ιδιωτική συνομιλία τους. «Αναμένουμε οι επόμενες “πηγές” της ΝΔ να αφορούν την καθυστερημένη συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης», τονίζουν.

Σημειώνεται ότι η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, όταν ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι υπήρξε απόφαση για διακοπή συνταγογράφησης και πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας, κάτι που διαψεύστηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όταν η Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη πολλές φορές να παρουσιάσει το ΦΕΚ ή την εγκύκλιο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας όχι μόνο δεν απάντησε αλλά κατέφυγε σε ύβρεις και υποτιμητικές εκφράσεις προς τη συνομιλήτριά του.

«Η κυρία Συρεγγελά να πάει να κάνει καμία δουλειά», «βούλωστο» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης.

Πάντως, ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε αμετανόητος για τη σφοδρή επίθεσή που εξαπέλυσε σε εκπομπή στη γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα αναφέροντας σε ανάρτησή του ότι δεν παίρνει λέξη πίσω από αυτά που είπε.

Σε ανάρτησή του έγραψε τα εξής:

«Αφήστε κατά μέρος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περί “σεξιστικής επίθεσης Πολάκη στη Συρεγγέλα” και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τύπου “ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ” για την προσπάθεια που κάνατε χθες να πετάξετε εκτός συστήματος συνταγογράφησης τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας!

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες σε μια βουλευτή που:

δεν ήξερε καν το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργεί με ΦΕΚ και όχι με εντολές από υπουργείο και ΕΟΠΥΥ μιλούσε διαρκώς πάνω μου ενώ ήμουν σε τηλεφωνική γραμμή για να μην ακούγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικής της ΝΔ με τους ανασφάλιστους! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments