Αθλητισμός

Κοτάρσκι: Τι απάντησε ο ατζέντης του για το πόσο πιθανό είναι να παίξει στην Serie A

Κοτάρσκι: Τι απάντησε ο ατζέντης του για το πόσο πιθανό είναι να παίξει στην Serie A

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κοτάρσκι: Τι απάντησε ο ατζέντης του για το πόσο πιθανό είναι να παίξει στην Serie A

Τη συνέντευξη την έδωσε στο «Radio Sportiva»
Οι δηλώσεις του Βιτσέντζο Καβαλιέρε, ατζέντη του Ντομινίκ Κοτάρσκι για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. O Βιτσέντζο Καβαλιέρε, ατζέντης του Ντομινίκ Κοτάρσκι, έδωσε συνέντευξη στην Ιταλία και αναφέρθηκε στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και στη μετεγγραφολογία γύρω από το όνομά του.

Τη συνέντευξη την έδωσε στο «Radio Sportiva». Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε πόσο πιθανό είναι να παίξει ο Κοτάρσκι στην Serie A.

Απάντησε: «Πάντα υπάρχει μία πιθανότητα, όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή. Το «πρόβλημα» με τον Κοτάρσκι είναι ότι κοστολογείται αρκετά ψηλά και, επιπλέον, ο ΠΑΟΚ παίζει στα προκριματικά του Champions League, είναι πολλά τα λεφτά πάνω στο τραπέζι. Το να δώσει έναν παίκτη-κλειδί, όπως αυτός, δεν είναι εύκολο».

Ο Καβαλιέρε πρόσθεσε: «Είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, είναι πολύ καλός, παίζει πολύ με τα πόδια, είναι ένας μοντέρνος γκολκίπερ και είναι ψυχρός ως χαρακτήρας. Όταν πήγε στον ΠΑΟΚ όλοι είχαν ενθουσιαστεί. Είναι σαν ένα κομμάτι πάγου, πολύ ψυχρός. Εκανε πολύ λίγα λάθη και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε Πρωτάθλημα και λόγω σημαντικών επεμβάσεων που έκανε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments