Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στρέφει το ενδιαφέρον του στον Βάργκας

Παναθηναϊκός: Στρέφει το ενδιαφέρον του στον Βάργκας

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Παναθηναϊκός: Στρέφει το ενδιαφέρον του στον Βάργκας

Την περίπτωση του διεθνή Ελβετού εξτρέμ, Ρουμπέν Βάργκας, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στο πρόσφατο Euro, εξετάζει ο Παναθηναϊκός
Την περίπτωση του διεθνή Ελβετού εξτρέμ, Ρουμπέν Βάργκας, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στο πρόσφατο Euro, εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του 25χρονου διεθνή Ελβετού με ρίζες απ’ τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Βάργκας, ο ποίος έχει συμβόλαιο με την Άουγκσμπουργκ για έναν ακόμη χρόνο, έχει προταθεί στο «τριφύλλι» και εξετάζεται σοβαρά, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι «πράσινοι» και ο Ντιέγκο Αλόνσο για τη συγκεκριμένη θέση.

Στο πρόσφατο Euro της Γερμανίας, ο Βάργκας έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments