Αθλητισμός

Το Θρυλικό αντίο του Μαρινάκη στον Φορτούνη! «Πάντα μια θέση στην καρδιά μας»

Το Θρυλικό αντίο του Μαρινάκη στον Φορτούνη! «Πάντα μια θέση στην καρδιά μας»

Πηγή Φωτογραφίας: CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη, μέσα από τα επίσημα social media του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Φορτούνης αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από 10 σπουδαία χρόνια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη, μέσα από τα επίσημα social media του Ολυμπιακού, που αποχωρεί από τους Πειραιώτες, μετά από 10 χρόνια.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, όπως φυσικά και το Europa Conference League και αποχωρεί μετά από 343 συμμετοχές, με 94 γκολ και 106 ασίστ.

«Μετά από πολλά χρόνια με νίκες, χαρές, ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλείου, θριάμβους και τίτλους αλλά και δοκιμασίες ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τον Κώστα Φορτούνη, έναν ποδοσφαιριστή που έγραψε με το ταλέντο του χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής μας Ιστορίας, με αποκορύφωμα την υπέρτατη στιγμή να σηκώσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της τελευταίας δεκαετίας ήρθε στον Ολυμπιακό από μικρό παιδί και αποχωρεί αρχηγός, επιτυχημένος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Ο Ολυμπιακός έκανε κάθε προσπάθεια και κάθε αναγκαία υπέρβαση για να μείνει ο Κώστας όμως πήρε μια άλλη απόφαση και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, που είναι και δική του δεύτερη οικογένεια, σέβεται αυτή την επαγγελματική επιλογή του. Και κανείς από την οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρέπει να πικραίνει αυτό το προσωρινό αντίο. Μόνο καλά λόγια.

Κώστα, σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις και σου ευχόμαστε επιτυχίες, υγεία και όλα τα καλά στο νέο σου ποδοσφαιρικό ταξίδι. Και όσο μακρινές και να είναι οι θάλασσες που επέλεξες να ξέρεις ότι πάντα έχεις μια θέση στο Λιμάνι της καρδιάς μας.

Βαγγέλης Μαρινάκης ΠΑΕ Ολυμπιακός»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments