Ελλάδα

Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Κινδύνευσαν πυροσβέστες – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ένα άτομο

Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Κινδύνευσαν πυροσβέστες – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ένα άτομο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Κινδύνευσαν πυροσβέστες - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ένα άτομο

Ένας εποχικός πυροσβέστης χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, αφότου εγκλωβίστηκε μαζί με συναδέλφους του από τις φλόγες

Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στο Σοφικό Κορινθίας, όπου όπως έγινε γνωστό κατά την επιχείρηση κατάσβεσης κινδύνευσαν πυροσβέστες.

Συγκεκριμένα ένας εποχικός πυροσβέστης χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, αφότου εγκλωβίστηκε μαζί με συναδέλφους του από τις φλόγες.

Κινδύνευσαν πυροσβέστες στη φωτιά του Σοφικού- Στο νοσοκομείο εποχικός Πυροσβέστης

Σύμφωνα με το korinthostv, όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, μέλος της Ομάδας Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών Κορινθου μετέφερε τον πυροσβέστη με ελαφρά εγκαύματα στο νοσοκομείο, ενώ η φωτιά προκάλεσε φθορές και στο όχημά του.

Κινδύνευσαν πυροσβέστες στο Σοφικό

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11:30 το πρωι της Τετάρτης 17 Ιουλίου σε δασική έκταση, με πεύκα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 5 τμήματα πεζοπόρων, 32 οχήματα μαζί με εθελοντές, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ, ενώ ρίψεις από αέρος πραγματοποιούν 9 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα. Οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς και από άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ στο σημείο από τα πρώτα λεπτά βρίσκεται και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Σωτήρης Μουρίκης.

Νωρίτερα, ήχησε το 112 για τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή του Σοφικού, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments