Ελλάδα

«Συνέχισε τη δουλειά, να γίνεις μια μέρα ο Ζαμπούνης…»: Αποκαλυπτικοί διάλογοι για το κύκλωμα μπράβων

«Συνέχισε τη δουλειά, να γίνεις μια μέρα ο Ζαμπούνης…»: Αποκαλυπτικοί διάλογοι για το κύκλωμα μπράβων

Πηγή Φωτογραφίας: [370845] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ (ΑΡΓΥΕΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Πρότυπο τον δολοφονημένο Βαγγέλη Ζαμπούνη, επιχειρηματία στον χώρο των υγρών καυσίμων που οι φήμες τον ήθελαν να έχει εμπλοκή και με την αθηναϊκή νύχτα, είχε ένας 26χρονος

Πρότυπο τον δολοφονημένο Βαγγέλη Ζαμπούνη, επιχειρηματία στον χώρο των υγρών καυσίμων που οι φήμες τον ήθελαν να έχει εμπλοκή και με την αθηναϊκή νύχτα, είχε ένας 26χρονος που συνελήφθη από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ως μέλος της συμμορίας του επονομαζόμενου «Αρκούδου».

Μάλιστα, για το θέμα αυτό συζητάει με την 24χρονη φίλη του (σ.σ. το όνομα της είναι στη δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη σε αυτό το στάδιο της ποινικής διαδικασίας), όπως φαίνεται σε μία από τις νόμιμες συνακροάσεις που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της έρευνας για την εγκληματική οργάνωση.

26χρονος: Μην λες τέτοια αλήθεια σε παρακαλώ γιατί είναι, μετά θα τα σκέφτομαι και θα, δεν θα μου απαντάς και θα λέω μου είπε αυτό λες να το εννοεί; Να το κάνει; Να το ράνει; Και φίλε αν πάθεις κάτι θα το ‘χω τύψεις, μαλ…α μετά πρέπει να πεθάνω και εγώ.

24χρονη: Χαχα (γέλιο). Μην πεθάνεις, συνέχισε τη δουλειά να γίνεις μία μέρα ο ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ. Εγώ θα είμαι περήφανη.

26χρονος: Ναι και ο ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ, και ο ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ πέθανε, μην νομίζεις.

24χρονη: Αχ ναι.

26χρονος: Δεν έχω, δεν έχω σκοπό να γίνω ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ. Το χω σκοπό σου ‘πα να τα παρατήσω όλα φίλε. Όχι ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ δεν θέλω να γίνω, ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ δεν θέλω να γίνω. Θέλω να γίνω, γάμ…ε τα. Φλωρόπαιδο.

24χρονη: Φαντάζεσαι τελικά να γίνεις εσύ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ και ο Ά. να μείνει εκεί που είναι ξέρω ‘γω;

26χρονος: Δεν υπάρχει περίπτωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments