Lifestyle

Αθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την Ελλάδα και τις ρίζες της

Αθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την Ελλάδα και τις ρίζες της

Πηγή Φωτογραφίας: posted.gr

«Η Αθηνά Ωνάση δεν έρχεται στην Ελλάδα, γιατί φοβάται...»

Με αφορμή μια φωτογράφηση για καλό σκοπό και εμπεριείχε κάτι από… Ωνάση, άνθρωπος του χώρου που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις μίλησε για τον λόγο που η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την Ελλάδα και τις ρίζες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @voguish.corp

Η φωτογράφηση έγινε με φόντο ένα από τα έξι Boeing που ανήκαν στον αξέχαστο Αριστοτέλη Ωνάση ο οποίος είχε καταφέρει να κάνει νούμερο 1 brand παγκοσμίως την Ολυμπιακή.

Ο γνωστός στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο κόνσεπτ της φωτογράφισης μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool, εξηγώντας τους λόγους που πιστεύει πως η Αθηνά Ωνάση, μοναδική κληρονόμος αυτής της αμύθητης περιουσίας, δεν έρχεται στην Ελλάδα και έχει πουλήσει ακόμα και τον Σκορπιό που τόσο πολύ αγαπούσε ο παππούς της.

«Λείπει ένας Ωνάσης σήμερα, υπάρχουν περιοχές σαν την Πάρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη που προάγουν μόδα, αλλά όχι ελληνικά brands» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Γενικά τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς έχουν φοβία να εκτεθούν. Νομίζω ότι η Αθηνά πάσχει από αυτό το σύνδρομο και είναι κατανοητός ο φόβος που τη διακατέχει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments