Lifestyle

Ντορέτα Παπαδημητρίου: «Όταν ήμουν αθλήτρια με θυμάμαι να πεινάω, ζυγιζόμασταν κάθε μέρα» [vid]

Ντορέτα Παπαδημητρίου: «Όταν ήμουν αθλήτρια με θυμάμαι να πεινάω, ζυγιζόμασταν κάθε μέρα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/dorettapapadimitriou_official

Ντορέτα Παπαδημητρίου: «Στις εγκυμοσύνες πήρα 30 κιλά - Το βάρος είναι θέμα ψυχολογίας ανεξάρτητα με την εικόνα»

Στα χρόνια που ήταν αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και τη λογική του «δεν τρώμε» αναφέρθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)

Καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 η ηθοποιός είπε «το “δεν τρώμε” στη ρυθμική είναι από πολύ μικρή ηλικία γιατί το κομμάτι της διατροφής είναι πολύ σημαντικό. Εκείνα τα χρόνια, μάλιστα, δεν υπήρχε επιστημονική φροντίδα σε αυτό το κομμάτι, όλα τα κορίτσια δεν τρώγαμε».

Όπως αποκάλυψε, «θυμάμαι να πεινάω γιατί κάθε ημέρα ζυγιζόμασταν» και ότι «τις Κυριακές που είχαμε ρεπό, το Σάββατο πήγαινα και έτρωγα γιατί την επόμενη ημέρα δεν είχαμε προπόνηση».

Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι «είναι ένα θέμα γιατί μιλάμε για κορίτσια ηλικίας 12-13-14 ετών» αν και, όπως είπε, «το κάνεις επειδή έχεις μπει στο τριπάκι που έχεις προπονητές που πιέζουν γι’ αυτό».

Αναφερόμενη στα χρόνια της στον στίβο και αν… συναντήθηκε με το ντόπινγκ η ηθοποιός απάντησε: «Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση στον στίβο να μου προτείνουν τη χρήση αναβολικών» και τόνισε ότι το ντόπινγκ «είναι κάτι πάρα πολύ κακό και επικίνδυνο που δεν παίζει το παιχνίδι επί ίσοις όροις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments