Lifestyle

Power of Love – Σωτηρία: Μπορώ να ικανοποιήσω τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς

Power of Love – Σωτηρία: Μπορώ να ικανοποιήσω τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Power of Love

Δείτε το βίντεο

Στο «Κόκκινο Δωμάτιο» του «Power of Love» βρέθηκαν για πέντε λεπτά η Σωτηρία και ο Νίκος στο επεισόδιο της Τρίτης.

Το ζευγάρι, που έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, βρήκε την ευκαιρία να απομονωθεί και να ξεκαθαρίσει κάποια θέματα που είχαν παρεξηγηθεί ανάμεσά τους με εκατέρωθεν σχόλια. Ανάμεσα σε άλλα, με βάση κάτι που είχε πει ο Νίκος σε προηγούμενο επεισόδιο, η Σωτηρία υποστήριξε ότι θα μπορούσε να ικανοποιήσει τρεις άντρες σε όλους τους τομείς: οικονομικά, συναισθητικά και ερωτικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Power of Love (@poweroflovegr)

Ακολουθεί ο διάλογός τους:

Σωτηρία: «Πες κάτι ουσιώδες, πέρα από τις μπούρδες που λες, γιατί έχω βαρεθεί να σε ακούω. Πέρα από την πλάκα, Νίκο, όλες οι απόψεις σου με κουράζουν και με νευριάζουν. Αυτά που λες για τη γυναίκα. Δεν θυμάμαι τώρα μία συγκεκριμένη αλλά, όταν τις ακούω, λέω: τι λέει το άτομο; Είναι και ο τρόπος σου»

Νίκος: «Όταν δύο άνθρωποι που έχουν χημεία έρθουν πιο κοντά, γίνονται αλλαγές και από τους δύο χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουν. Έχεις κι εσύ έντονες απόψεις για τους άντρες. Πες μου μια άποψη που έχεις για τους άντρες, που δεν θα μου αρέσει πιστεύεις. Κάτι που είπα χθες, εσύ μου είπες ότι θέλω τρεις γυναίικες και είπες “θέλω και εγώ τρεις άντρες”, έτσι δεν είπες; Πιστεύεις ότι μπορείς να ικανοποιήσεις τρεις άντρες σε όλους τους τομείς;»

Σωτηρία: «Ναι»

Νίκος: «Καταλαβαίνεις πως αυτά που λες δεν είναι πραγματικά;» Σωτηρία: «Εσύ αυτά που έχεις δημιουργήσει στο δικό σου κεφάλι δεν είναι πραγματικά»

Νίκος: «Μου λες ότι μπορείς να ικανοποιήσεις τρεις άντρες… και μας βλέπει όλο το πανελλήνιο» Σωτηρία: «Ναι, γιατί δεν μπορώ; Εσύ τι διαφορετικό έχεις από εμένα; Παίρνω την ερώτησή σου»

Νίκος: «Δηλαδή, μπορείς να παρέχεις οικονομική στήριξη, μου λες τώρα, συναισθηματική» Σωτηρία: «Γιατί εσύ τι παραπάνω έχεις; Νομίζεις ότι είσαι ο Άντριο Τέιτ, ρε φίλε!»

Νίκος: «Μπορώ να παρέχω αυτά τα πράγματα σε μια γυναίκα»

Σωτηρία: «Βρες πρώτα μία γυναίκα και μετά μιλάμε. Τόσες υπάρχουν. Στο Power of Love σε βλέπω ότι την ψάχνεις, έξω τίποτα»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments