Οδηγός

ΑΣΕΠ 1Γ/2024: Βγήκαν τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού

ΑΣΕΠ 1Γ/2024: Βγήκαν τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΣΕΠ 1Γ/2024: Βγήκαν τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού

Με διαδικασίες - εξπρές εκδόθηκαν σήμερα, Τετάρτη, τα αποτελέσματα για τη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση των συμμετεχόντων στον μίνι γραπτό διαγωνισμό 1Γ/2024 του ΑΣΕΠ

Με διαδικασίες – εξπρές εκδόθηκαν σήμερα, Τετάρτη, τα αποτελέσματα για τη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση των συμμετεχόντων στον μίνι γραπτό διαγωνισμό 1Γ/2024 του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοίνωσε την έκδοση του πίνακα βαθμολογίας κατ’ αλφαβητική σειρά των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση για την κατάταξη σε πίνακα βαθμολογίας για τον κλάδο/ειδικότητα ΤΕ Δασοπονίας.

Η βαθμολογία της γραπτής εξέτασης κάθε υποψηφίου προέκυψε ως ο μέσος όρος των δύο βαθμολογιών που συγκέντρωσε σε κάθε επιμέρους ενότητα δοκιμασίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson.gr, στον διαγωνισμό δεν υπήρχε βάση εισαγωγής, αλλά οι 861 υποψήφιοι μπήκαν σε σειρά κατάταξης βάσει της βαθμολογίας που συγκέντρωσαν. 

Αξίζει να σημειωθεί πως άνω του 50% έχουν γράψει 629 υποψήφιοι, με τον πρώτο στον πίνακα να συγκεντρώνει βαθμολογία 84,37%.

Σημειώνεται ότι άσκηση ένστασης κατά της βαθμολογίας δεν επιτρέπεται.

Οι ανωτέρω υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση σε προκήρυξη του Β΄ σταδίου για την κάλυψη θέσεων του εν λόγω κλάδου/ειδικότητας υπό την προϋπόθεση ότι έχουν δηλώσει ορθά και κατέχουν, σύμφωνα με την προκήρυξη 1Γ/2024, τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα (τίτλος σπουδών).

Η γραπτή ηλεκτρονική εξέταση πραγματοποιήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της OTEAcademy στο Μαρούσι Αττικής, με τη συμμετοχή 861 υποψηφίων, εκ των 1.041 συνολικά υποψηφίων που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής.

Το συνολικό ποσοστό συμμετοχής ανήλθε σε 82,71%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments