Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης είναι όμηρος του Πολάκη [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης είναι όμηρος του Πολάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης είναι όμηρος του Πολάκη [vid]

Δεν πρέπει να υπάρξει παραγραφή για τους προστατευόμενους μάρτυρες στη Novartis

«Ο Κασσελάκης είναι όμηρος του Πολάκη», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη χυδαία επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαρία Συρεγγέλα.

Πιο συγκεκριμένα, σε σημερινή παρέμβασή του, και αναφερόμενος στην επίθεση Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει πρήξει ως δήθεν υπερευαίσθητο κόμμα πάνω σε ένα σοβαρό θέμα, ότι ο σεξισμός και η βίαιη συμπεριφορά δεν είναι μόνο να χτυπήσεις. Η λεκτική βία είναι επίσης βία. Η ψυχολογική βία είναι επίσης βία. Και η υποτίμηση της γυναίκας είναι επίσης βία. Όλα αυτά υποτίθεται ότι τα καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το πρότυπο του κυρίαρχου αρσενικού που λέει στη γυναίκα «βούλωσέ το και πήγαινε κάνε καμιά δουλειά» είναι το κατεξοχήν πρότυπο της παλαιάς φαλλοκρατίας. Αυτά ο δυτικός κόσμος τα έχει αφήσει πίσω του. Όταν ο Πολάκης μιλάει έτσι στην Συρεγγέλα, αναπαράγει το πιο σεξιστικό πρότυπο, το οποίο υποτίθεται ότι πολεμά ο ΣΥΡΙΖΑ. Από τη στιγμή που αυτό ορίζεται σαν ένα απλό φραστικό ατόπημα, υπάρχει θέμα συγγνώμης. Και πήγαν να το χειριστούν επικοινωνιακά μιλώντας και για τον Κυριαζίδη. Ο λαός μας λέει μια πολύ ωραία παροιμία: Περσινά ξινά σταφύλια. Τώρα θυμήθηκαν τον Κυριαζίδη;

Στην πραγματικότητα, δεν θέλουν να διαγράψουν τον Πολάκη. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα διέγραφαν τον Πολάκη. Ο Κασσελάκης είναι όμηρος του Πολάκη. Δεν μπορεί να τον διαγράψει. Και χθες έγινε κάτι πολύ χειρότερο προς τον Κασσελάλη. Ο Πολάκης έκανε ανάρτηση την ώρα που ο Κασσελάκης συνεδρίαζε, λέγοντας ότι δεν παίρνει πίσω ούτε λέξη. Και στη συνέχεια, δεν υπήρξε καμιά διορθωτική ανάρτηση. Άρα, ο Πολάκης κάνει bullying και στον Κασσελάκη, όχι μόνο στην Συρεγγέλα, γιατί αυτός λέει ότι δεν παίρνει λέξη πίσω. Ο Κασσελάκης είναι όμηρος του Πολάκη, γιατί με τον Πολάκη ο Κασσελάκης δεν βλέπει εξουσία, δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, δεν μπορεί να απευθυνθεί πειστικά στους κεντρώους ψηφοφόρους».

Ακόμη,  απαντώντας σε ερώτηση για τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε τον κίνδυνο παραγραφής των αδικημάτων όσων φορούσαν κουκούλα, ισχυριζόμενος πως «οι μάρτυρες αποδείχθηκε ότι μοιράστηκαν 56 εκατομμύρια δολάρια. Ένας από αυτούς τους μάρτυρες είναι ο Φιλίστωρ Δεσταμπασίδης. Ο Φιλίστωρ Δεσταμπασίδης είναι κοινός μάρτυρας σε Ελλάδα και Αμερική, αλλά κατέθεσε εναντίον μου μόνο στην Ελλάδα. Όμως, για να μην υπάρξει παραγραφή των αδικημάτων που διέπραξαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, πρέπει να υπάρξει δικαστική παρέμβαση σύντομα. Η υπόθεση αυτή θα κλείσει, χωρίς να έχω μπορέσει να ρωτήσω τον Δεσταμπασίδη γιατί υποτηρίζει στην Ελλάδα πως πήρα λεφτά και πως δεν πήρα λεφτά στην Αμερική. Και τα δέκα κατηγορούμενα πρόσωπα αθωώθηκαν. Άρα, δεν υπάρχει λόγος οι μάρτυρες να είναι ακόμη προστατευόμενοι», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments