Πολιτική

Άγρια κόντρα Άδωνι – Πολάκη: «Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στη Συρεγγέλα»

Άγρια κόντρα Άδωνι – Πολάκη: «Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στη Συρεγγέλα»

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI//Άγρια κόντρα Άδωνι – Πολάκη: «Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στη Συρεγγέλα»

«Το βάζεις στα πόδια, τέτοιος δειλός ήσουν πάντα!»

Εντονότατη σύγκρουση είχαν σήμερα στη Βουλή οι Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης.

Η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου, κατά τη συζήτηση νέας σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο ελληνικό δημόσιο με στόχο την αναβάθμιση των υφιστάμενων δομών υγείας.

Αφορμή ήταν η υπόθεση κάλυψης των συνταγογραφήσεων των ανασφάλιστων, που οδήγησε την περασμένη Δευτέρα στη χυδαία επίθεση Πολάκη προς τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν το λόγο έλαβε ο Ά. Γεωργιάδης, ο οποίος προσπάθησε να διαβάσει την υπουργική απόφαση που έδινε τη δυνατότητα κάλυψης των ανασφάλιστων.

Αυτή η κίνηση του υπουργού Υγείας έμελλε να προξενήσει την εξοργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος αποχώρησε από την κοινοβουλευτική αίθουσα, αφού προηγουμένως ήρθε σε λεκτική σύγκρουση με τον Άδωνι.

Ο Πολάκης παρενέβη και άρχισε να διακόπτει τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος βρισκόταν στο βήμα. Ακολούθησε η εξής στιχομυθία ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ:

Παύλος Πολάκης: Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση.

Άδωνις Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε!

Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!

Προεδρεύων: Δεν έχετε τον λόγο κύριε Πολάκη.

Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!

Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ!

Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις

Παύλος Πολάκης: Το ακούσατε; Είπε ουστ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments