Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Θέλω ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ με στόχο να κυβερνήσει [vid]

Διαμαντοπούλου: Θέλω ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ με στόχο να κυβερνήσει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)//Διαμαντοπούλου: Θέλω ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ με στόχο να κυβερνήσει [vid]

Η πρώτη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του κόμματος

«Δεν μπαίνω στη μάχη για το ΠΑΣΟΚ για να είναι ένα συμπλήρωμα» δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του κόμματος.

«Όταν προσλαμβάνεις το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντός μας ως δεκανίκι πρέπει να αποφασίσεις αν θα πας δεξιά ή αριστερά. Εγώ δεν μπαίνω σε αυτό τον αγώνα για να δω το ΠΑΣΟΚ ως ένα συμπλήρωμα. Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ είναι ένα μικρό κόμμα. Εγώ αυτό που διατύπωσα μέσα και στην προσωπική μου διακήρυξη, είναι ένα μεγάλο, κυβερνών ΠαΣοΚ, το οποίο είναι κάτι που μπορεί να γίνει και το οποίο λίγο να αναλύσουμε τα γεγονότα, θα δούμε ότι υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, οι οποίοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, δεν πήγαν να ψηφίσουν. Απευθυνόμαστε σε αυτούς του ανθρώπους» τόνισε, μιλώντας στο One και στον Μάνο Νιφλή.

«Όσοι μιλούν για συμπληρώματα και δεκανίκια βλέπουν ένα ΠΑΣΟΚ ως συμπλήρωμα και δεκανίκι» συμπλήρωσε.

Στην κριτική ότι έλειψε πολλά χρόνια από το ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι δεν έλειψε ούτε μια μέρα από την υπόθεση της Σοσιαλδημοκρατίας. «Η ιδεολογική μου ταυτότητα είναι πολύ σταθερή, σοσιαλδημοκρατική» είπε σημειώνοντας ότι επί 10 χρόνια δούλευε μέσω του Δικτύου, εκπονώντας οριζόντιες πολιτικές για όλα τα θέματα.

«Δεν έχω κανέναν απέναντι. Αν μπούμε σε μια τέτοια λογική μεταξύ μας οι υποψήφιοι θα έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ 12%. Η δική μου η καμπάνια θα είναι απολύτως εξωστρεφής, θα μιλήσω στην κοινωνία, θα μιλήσω σε όλους για το μέλλον και το όραμα που μπορεί να κάνει ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωσή της το 2017 ότι «το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του» θύμισε ότι τότε το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε μόνο του να κλείσει τον κύκλο του και να πάει στο Κίνημα Αλλαγής, συμπράττοντας με άλλα 6-7 κόμματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments