Πολιτική

Μαρία Συρεγγέλα: Να υψώσουμε μαζί φωνή απέναντι στο “βούλωστο”

Μαρία Συρεγγέλα: Να υψώσουμε μαζί φωνή απέναντι στο “βούλωστο”

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Η συγγνώμη για να είναι ειλικρινής, πρέπει να είναι έμπρακτη, είπε η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν με φοβίζουν οι τραμπουκισμοί, αλλά περιμέναμε διαγραφή του κ. Πολάκη, δήλωσε το από το περιστύλιο της Βουλής η Μαρία Συρεγγέλα.

Η γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, σχολίασε εκ νέου τα λόγια του Παύλου Πολάκη εις βάρος της, ενώ μίλησε και για τη «συγγνώμη» που ζήτησε εκ μέρους του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η συγνώμη για να είναι ειλικρινής πρέπει να είναι έμπρακτη. Περιμέναμε τη διαγραφή του κ. Πολάκη. Δεν με φοβίζουν οι τραμπουκισμοί. Καλούμε όλες και όλους να πάρουν θέση και να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές», δήλωσε η κ. Συρεγγέλα στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, από το περιστύλιο της Βουλής.

Σε τηλεοπτική αντιπαράθεση, το βράδυ της Δευτέρας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είπε στη Μαρία Συρεγγέλα «βούλωσ’ το» και «πήγαινε να κάνεις καμιά δουλειά». Παρά τον σάλο που ξέσπασε, ο ίδιος εμφανίστηκε αμετανόητος με σημερινή του δήλωση, αν και ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μαρία Συρεγγέλα και της εξέφρασε τη συγγνώμη του.

Υπενθυμίζεται ότι την διαγραφή του Παύλου Πολάκη ζήτησε νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Την ίδια στιγμή οι αντιδράσεις για την εν λόγω επίθεση είναι πολλές και διακομματικές.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μια ιδιωτική συνομιλία με την Μ. Συρεγγέλα μετά το περιστατικό. Από την πλευρά της η γραμματέας της ΝΔ, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το τηλεφώνημα και τη στάση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments