Πολιτική

Στη Σύνοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής κοινότητας την Πέμπτη ο Μητσοτάκης

Στη Σύνοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής κοινότητας την Πέμπτη ο Μητσοτάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Στη Σύνοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής κοινότητας την Πέμπτη ο Μητσοτάκης

Στην 4η Σύνοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής κοινότητας, που θα πραγματοποιηθεί στο Blenheim Palace του Oxfordshire της Βρετανίας θα συμμετάσχει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 

Στην 4η Σύνοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής κοινότητας, που θα πραγματοποιηθεί στο Blenheim Palace του Oxfordshire της Βρετανίας θα συμμετάσχει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος και θα απευθύνει ομιλία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα την υπεράσπιση και διασφάλιση της δημοκρατίας. Στο ίδιο πάνελ θα βρίσκεται, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel.

Τους ηγέτες που συμμετέχουν στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (συνολικά έχουν προσκληθεί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων από 47 χώρες) θα απασχολήσουν η υπεράσπιση και διασφάλιση της δημοκρατίας, η ενέργεια και η διασυνδεσιμότητα και η μετανάστευση, θέματα που θα συζητηθούν σε αντίστοιχα στρογγυλά τραπέζια.

Από τη Σύνοδο θα απουσιάζει η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λαιεν, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης διεξάγεται στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο η κρίσιμη ψηφοφορία για την επανεκλογή της στο αξίωμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments