Πολιτική

Συρεγγέλα για Πολάκη: Μία ειλικρινής συγγνώμη σημαίνει και διαγραφή του [vid]

Συρεγγέλα για Πολάκη: Μία ειλικρινής συγγνώμη σημαίνει και διαγραφή του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Στη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη απέναντι στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης σε εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ η γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα

Στη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη απέναντι στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης σε εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ η γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα

Στη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη απέναντι στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης σε εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ η γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, τονίζοντας –μεταξύ άλλων– ότι «μία ειλικρινής συγγνώμη σημαίνει και διαγραφή ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι μόνο τοξικότητα φέρνει στην πολιτική ζωή της χώρας είτε είναι μέσα στο κοινοβούλιο, είτε εκτός».

Όπως η κα. Συρεγγέλα υπογράμμισε, «δεν είναι η πρώτη φορά, το έχει κάνει και σε άλλους πολιτικούς αντιπάλους και σε γυναίκες συγκεκριμένα.. Ακόμα χειρότερο σε απλούς πολίτες», σημειώνοντας ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καταδικάσει τη συμπεριφορά του Πολάκη.

Μ. Συρεγγέλα: Δεν ήταν ειλικρινής η συγγνώμη 

«Δεν είναι ειλικρινής αυτή η συγγνώμη» (του Στ. Κασσελάκη για τον Π. Πολάκη, τηλεφωνικά στη Μ. Συρεγγέλα), είπε η Μαρία Συρεγγέλα, τονίζοντας πως «μία ειλικρινή συγγνώμη σημαίνει και διαγραφή ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι μόνο τοξικότητα φέρνει στην πολιτική ζωή της χώρας είτε είναι μέσα στο κοινοβούλιο, είτε εκτός και είναι ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι με τον τραμπουκισμό και με το ”ξέρεις ποιος είμαι εγώ, θα δεις τι θα γίνει”, μπορεί να επιβάλει τις απόψεις του».

«Αυτό που είπα στον κ. Κασσελάκη είναι ότι θα πρέπει ο κ. Πολάκης να διαγραφεί», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να προβληματίζει τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ πώς τέτοιοι άνθρωποι κρατούνται μέσα στον κομματικό μηχανισμό του και ταυτόχρονα να μας προβληματίζει και εμάς σαν κοινωνία.. Ο κ. Πολάκης εκπροσωπεί το παλιό, αυτό το ”θα σου πω εγώ τι θα γίνει”, το ”μη μιλάς εσύ”, όλο αυτό έχουμε αρχίσει και το ξεπερνάμε».

Μετά το τηλεφώνημα του Κασσελάκη στην ίδια, ο Πολάκης «άδειασε τον αρχηγό του» αναφερόμενη στην ανάρτηση του τελευταίου όπου εμφανίστηκε αμετανόητος λέγοντας μάλιστα «αφήστε τις μπούρδες – Λέξη δεν παίρνω πίσω», όπως έκανε γνωστό η γραμματέας της ΝΔ. Η «πολιτική αντιπαράθεση σαφώς και θα πρέπει να γίνεται..να κρίνουμε, να λέμε την άποψή μας αλλά πάντα σε ευπρεπή πλαίσια και με στοιχεία», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments