Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα αποτελεί δέσμευσή μας

Χρυσοχοΐδης: Η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα αποτελεί δέσμευσή μας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Χρυσοχοΐδης: Η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα αποτελεί δέσμευσή μας

«Γινόμαστε αποτελεσματικότεροι για να εξαρθρώσουμε τις εγκληματικές ομάδες»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή την πρόσφατη εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που «πουλούσε» προστασία σε καταστήματα και επιχειρηματίες, συνεχάρη, σε δήλωσή του, το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την αποτελεσματικότητα του.

Επιπλέον, ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε την σημασία της σύστασης της νέας Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), σημειώνοντας ότι «γινόμαστε αποτελεσματικότεροι για να εξαρθρώσουμε τις εγκληματικές ομάδες που αποτελούν σημαντική απειλή για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τους κρατικούς θεσμούς, αλλά και την οικονομία της χώρας».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη:

«Συγχαίρω το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποτελεσματικότητά του, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα “μπράβων της νύχτας” βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ, βάζοντας φρένο στη δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

Η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα αποτελεί δέσμευσή μας και με τη σύσταση της νέας Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ) γινόμαστε αποτελεσματικότεροι για να εξαρθρώσουμε τις εγκληματικές ομάδες που αποτελούν σημαντική απειλή για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τους κρατικούς θεσμούς, αλλά και την οικονομία της χώρας.

Θωρακιζόμαστε για να μπορέσουμε να ξεριζώσουμε στην κυριολεξία, σε όλους τους τομείς, τη διαφθορά χωρίς να παραβλέπουμε ακόμη και μικρότερα πράγματα που μπορεί να καταλήξουν να γίνονται μεγάλα.

Για ακόμη μια φορά, η επιμονή και ο επαγγελματισμός των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ έφερε ένα αποτέλεσμα, που αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα, η οποία δεν είναι άλλη από την προστασία της κοινωνίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments