Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προχώρησε σε κίνηση ματ.. για Ιωαννίδη!

Παναθηναϊκός: Προχώρησε σε κίνηση ματ.. για Ιωαννίδη!

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 2024 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αγόρασαν απο τον Λεβαδειακό το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, που ήταν στο 50%, με συγκεκριμένο ποσό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και πλέον θα κατέχει το 100% των δικαιωμάτων του Έλληνα φορ

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία κίνηση που θα του εξασφαλίσει το απόλυτο των χρημάτων που θα του φέρει πιθανή πώληση του Φώτη Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αγόρασαν απο τον Λεβαδειακό το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, που ήταν στο 50%, με συγκεκριμένο ποσό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και πλέον θα κατέχει το 100% των δικαιωμάτων του Έλληνα φορ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotis Ioannidis (@fotio.7)

Τι σημαίνει αυτό; Σε ενδεχόμενη πώληση του Ιωαννίδη, το «τριφύλλι» θα καρπωθεί όλο το ποσό του deal, χωρίς να χρειαστεί να το μοιραστεί με τον Λεβαδειακό.

Να σημειωθεί πως, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο διεθνής επιθετικός έχει φέρει τεράστιες προτάσεις από Μπολόνια, Ίπσουιτς και Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Τα ποσά τα οποία έχουν ακουστεί είναι κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ και με την προηγούμενη συνθήκη, θα έμπαιναν στα ταμεία της ΠΑΕ τα 12,5. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει άπαντες πως ο Ιωαννίδης δεν πωλείται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments