EDITOR'S PICK

Καλοκαιρινές προτάσεις styling από τη Guess

Καλοκαιρινές προτάσεις styling από τη Guess
Η Guess προσφέρει μια ποικιλία από κομψές καλοκαιρινές επιλογές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να αναδείξετε το στυλ σας με δροσερά και μοντέρνα outfits. Η Guess προσφέρει μια ποικιλία από κομψές καλοκαιρινές επιλογές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Από αέρινα φορέματα και στυλάτα μαγιό μέχρι κομψά αξεσουάρ, οι καλοκαιρινές προτάσεις styling της Guess συνδυάζουν άνεση και φινέτσα. Βρείτε τα must-have κομμάτια και δείτε τρόπους να τα συνδυάσετε, για ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό look.

Business outfit

Δημιουργήστε ένα αξεπέραστο summer business look με αυτό το σκούρο μπλε υφασμάτινο σετ από τη Guess. Το κομψό και καλοραμμένο γιλέκο σε συνδυασμό με το παντελόνι σε ίσια γραμμή προσδίδει μια αίσθηση κύρους και επαγγελματισμού. Ολοκληρώστε το outfit με το ρολόι Serena σε ροζ χρυσό και τα κοκκάλινα καφέ γυαλιά ηλίου Guess. Αυτό το σύνολο είναι ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά και για να διατηρήσετε ένα πιο ιδιαίτερο στυλ στις προσωπικές σας στιγμές. Με τη Guess ξεχωρίζετε πάντα για την κομψότητα και την αυτοπεποίθησή σας.

Beach life outfit

Απογειώστε το beach style σας με αυτό το κομψό outfit από τη Guess. Ξεκινήστε με μια mini animal print φούστα και συνδυάστε τη με μαύρο χιαστί μπικίνι, το οποίο αγκαλιάζει το σώμα με στυλ και κομψότητα, κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε στην παραλία. Ολοκληρώστε το look με τις μαύρες σαγιονάρες Guess, που προσφέρουν άνεση και έναν αέρα πολυτέλειας. Αυτό το σύνολο είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, εξασφαλίζοντας ότι θα είστε το fashion icon της παραλίας ή του pool party.

Summer chic outfit

Αναδείξτε την καλοκαιρινή σας κομψότητα με αυτό το εντυπωσιακό summer chic outfit από τη Guess. Φορέστε το άνετο λευκό φόρεμα Bodycon Fit και συνδυάστε το με τις μπεζ παντόφλες με γεωμετρικά σχέδια, οι οποίες προσθέτουν μια boho chic πινελιά με την υφαντή τους αισθητική και το γεωμετρικό pattern.

Ολοκληρώστε το look με το γυναικείο ρολόι Audrey σε χρυσό, προσθέτοντας μια δόση λάμψης. Με τον επίσης γεωμετρικό του χαρακτήρα, το ρολόι αυτό υποστηρίζει το αρχικό statement του παπουτσιού και μαζί δημιουργούν ένα αναπάντεχο οπτικό ενδιαφέρον στη μαυρισμένη από το ήλιο επιδερμίδα σας. Αυτό το outfit είναι ιδανικό για καλοκαιρινές βόλτες και δροσερές βραδιές, εξασφαλίζοντας ότι θα είστε πάντα κομψή και εντυπωσιακή day and night!

Θέλετε περισσότερη επώνυμη γυναικεία μόδα; Βρείτε εκπληκτικά επώνυμα κομμάτια από το MODIVO.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments