EDITOR'S PICK

Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς είναι ένας καλός λόγος να επισκεφθείς τα Κύθηρα, φέτος το καλοκαίρι

Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς είναι ένας καλός λόγος να επισκεφθείς τα Κύθηρα, φέτος το καλοκαίρι

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Εισβολέας, Μαρίνα Σάττι, Ιουλία Καραπατάκη και όχι μόνο, σας περιμένουν στο νησί για 3 φανταστικές ημέρες δίπλα στο κύμα

Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς στα Κύθηρα, μεγαλώνει και επιστρέφει με τρεις μέρες γεμάτες μουσική από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου στην Πλατιά Άμμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Datasound-SoundRental (@datasound_soundrental)

Εισβολέας, Μαρίνα Σάττι και Ιουλία Καραπατάκη έρχονται για 3 φανταστικές συναυλίες δίπλα στη θάλασσα! Οι Pale Oaks και οι Glass Rebel έρχονται για πρώτη φορά στα Κύθηρα να μας μαγέψουν και να μαγευτούν από την ομορφιά του τόπου. Οι Κουμπάρες, ένα σχήμα αποτελούμενο από γυναίκες, προσεγγίζουν την παραδοσιακή μουσική με το απαράμιλλο αθηναϊκό τους ταμπεραμέντο, ξεκινώντας από νωρίς το παραδοσιακό γλέντι και δίνοντας τη σκυτάλη στους Αλέξανδρο Ιερωνυμίδη, Έκτορα Κυριάκου, Στρατή Σκουρκέα και Γιάννη Χίνο.

Οι μικροί επισκέπτες του φεστιβάλ, από την άλλη, θα τα σπάσουν με την Kids Radio Banda και οι ενήλικες θα χορέψουν μέχρι το πρωί με τα dj sets των Street Outdoors Soundsystem, Lil Dim, Super Mario και Nathan. Host του τριημέρου θα είναι και πάλι ο Βασίλης Παπούλιας!

Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς διοργανώνεται εθελοντικά, με αγάπη, μεράκι και προσωπική φροντίδα, από τον εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο «Πορτοκαλιά Καραβά Κυθήρων». Στο βορειότερο χωριό των Κυθήρων, πάνω στη θάλασσα, με θέα την Πελοπόννησο, στην Πλατιά Άμμο!

Δες το πλήρες line up του φεστιβάλ εδώ και κλείσε το εισιτήριό σου για Κύθηρα!

Πληροφορίες

Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς 23 – 25 Αυγούστου Πλατιά Άμμος, Κύθηρα

Τιμές Εισιτηρίων

Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Αυγούστου Ημερήσιο Εισιτήριο: 15€ με μπύρα ή αναψυκτικό Παιδιά έως 12 ετών: είσοδος ελεύθερη Παρασκευή 23 Αυγούστου: είσοδος ελεύθερη για όλους

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments