Ελλάδα

Κρήτη: Επίθεση σε οικογένεια τουριστών – «Δεν ήταν τσακωμός, ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Κρήτη: Επίθεση σε οικογένεια τουριστών – «Δεν ήταν τσακωμός, ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τέσσερις νταήδες που ξυλοκόπησαν την οικογένεια τουριστών στην Κρήτη

Είναι μόλις λίγα μόλις λεπτά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό 49χρονου ομογενούς από τον Καναδά και της οικογένειάς του, από παρέα Κρητικών σε μπαρ του Ηρακλείου. Στο σημείο επικρατεί πανικός. Τα αίματα στο πεζοδρόμιο καταδεικνύουν την αγριότητα της επίθεσης που δέχθηκε η οικογένεια.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της οικογένειας, μιλώντας στο MEGA, όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά ένας νεαρός έκαψε με τσιγάρο τον σύζυγό της. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η παρεξήγηση θα κατέληγε στην επίθεση, ακόμη και με καρέκλες, που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα στην κάτω γνάθο.

Ο 49χρονος ομογενής από τον Καναδά νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αστυνομικοί «χτενίζουν» τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αναζητώντας τους δράστες της επίθεσης, ενώ με την οικογένεια επικοινώνησε και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τέσσερις νταήδες που ξυλοκόπησαν την οικογένεια τουριστών στην Κρήτη

Ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές οι δύο από τους δράστες που χτύπησαν χωρίς λόγο και με απίστευτη αγριότητα την οικογένεια των τουριστών που διασκέδαζαν σε μπαρ του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ κατά πληροφορίες του ekriti αναζητούνται άλλοι δύο.H υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού η οικογένεια βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη χτυπημένη στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments