Διεθνή

Οι Ρεπουμπλικανοί αντιπρόσωποι φορούν ψεύτικους επιδέσμους στα αυτιά τους δείχνοντας συμπαράσταση στον Τραμπ

Οι Ρεπουμπλικανοί αντιπρόσωποι φορούν ψεύτικους επιδέσμους στα αυτιά τους δείχνοντας συμπαράσταση στον Τραμπ

Πηγή Φωτογραφίας: Donald Trump sports an ear bandage on day two of the convention (Reuters)

Ο επίδεσμος φοριέται «απλά για να τιμήσει τον Τραμπ και να εκφράσει τη συμπάθειά και την ενότητα προς το πρόσωπό του»

Αρκετοί παρευρισκόμενοι στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Ουισκόνσιν φορούσαν ψεύτικους επιδέσμους στα δεξιά τους αυτιά ως ένδειξη αλληλεγγύης στον υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ .

Ο πρώην πρόεδρος έφτασε στο συνέδριο του Μιλγουόκι το βράδυ της Δευτέρας με έναν επίδεσμο στο αυτί που κάλυπτε την πληγή που του προκάλεσε η σφαίρα του επίδοξου δολοφόνου του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια πριν από τρεις  ημέρες. Ο ένοπλος, Τόμας Μάθιου Κρουκς , σκότωσε έναν συμμετέχοντα στη συγκέντρωση και τραυμάτισε άλλους δύο προτού πυροβοληθεί από ελεύθερο σκοπευτή των Μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC News (@bbcnews)

Ο εκπρόσωπος της Αριζόνα, Joe Neglia, 63 ετών, σε δήλωσή του στο CBS News ανέφερε ότι οι ψεύτικοι επίδεσμοι είναι ένας φόρος τιμής στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων. Το ονόμασε «η νέα τάση της μόδας». Το Newsweek επικοινώνησε με τον Joe Neglia και την ομάδα της εκστρατείας του Trump για περαιτέρω σχόλια.

«Είναι απλώς μια ένδειξη συμπάθειάς προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε η Νέγκλια στη βρετανική εφημερίδα The Guardian . “Είδα αυτόν τον άνθρωπο να πυροβολείται. Σκέφτηκα ότι ο άνθρωπος έχει σχεδόν δώσει τη ζωή του για τη χώρα του. Αξίζει λίγο σεβασμό γι’ αυτό.”

“Χθες, όταν μπήκε μέσα, και υπήρχε εκείνη η έκρηξη αγάπης στο δωμάτιο, σκέφτηκα, “Τι μπορώ να κάνω για να τιμήσω την αλήθεια; Τι μπορώ να κάνω;”” σχολίασε η Neglia.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reuters (@reuters)

«Και μετά είδα τον επίδεσμο και σκέφτηκα: «Μπορώ να το κάνω αυτό». Έτσι, το έβαλα απλά για να τιμήσω τον Τραμπ και να εκφράσω τη συμπάθειά μου και την ενότητα μαζί του».

Αρκετοί άλλοι εθεάθησαν να φορούν το αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης της συναδέλφου της Neglia από την Αριζόνα, Stacey Goodman. Η Neglia είπε ότι ο ψεύτικος επίδεσμος θα μπορούσε να βγει σε ανδρική και γυναικεία εκδοχή, “γιατί υπάρχουν μόνο δύο φύλα!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments