Διεθνή

Πελόζι σε Μπάιντεν: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν μπορείς να νικήσεις τον Τραμπ

Πελόζι σε Μπάιντεν: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν μπορείς να νικήσεις τον Τραμπ

Πηγή Φωτογραφίας: Axios

Η αντίδραση του Μπάιντεν.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζο Μπάιντεν είχε η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ , Νάνσι Πελόζι, στη διάρκεια της οποίας του επεσήμανε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πώς δεν μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Πελόζι είπε ακόμη στον Μπάιντεν ότι αν παραμείνει στην κούρσα ίσως καταστρέψει τις ελπίδες των Δημοκρατικών να επικρατήσουν στη Βουλή, σύμφωνα με τέσσερις πηγές που επικαλείται το CNN.

Ο Μπάιντεν αντέδρασε λέγοντας στην Πελόζι ότι έχει δει δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι μπορεί να επικρατήσει, είπε μια πηγή. Μια άλλη από τις πηγές ανέφερε ότι ο Μπάιντεν τήρησε αμυντική στάση όταν τέθηκε το θέμα των δημοσκοπήσεων με την Πελόζι να ζητά κάποια στιγμή από τον επί μακρόν σύμβουλο του Μπάιντεν, Μάικ Ντόνιλον, επί μακρόν σύμβουλο του Μπάιντεν, να μπει στη γραμμή για να μιλήσει για τα δεδομένα.

Το τηλεφώνημα είναι η δεύτερη γνωστή επαφή μεταξύ της Πελόζι και του Μπάιντεν μετά την καταστροφική του εμφάνιση στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 27 Ιουνίου. Αν και δεν είναι σαφές πότε έγινε η συνομιλία, μια πηγή είπε ότι έγινε την περασμένη εβδομάδα. Η Πελόζι και ο Μπάιντεν μίλησαν επίσης στις αρχές Ιουλίου.

Μετά το ντιμπέιτ η Πελόζι έχει επαφές με συναδέλφους της Δημοκρατικούς βουλευτές, ακούγοντας τις ανησυχίες τους, ενώ σε συνέντευξή της την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε αίσθηση όταν δήλωσε ότι εναπόκειται στον Μπάιντεν να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην κούρσα, «όλοι μας τον ενθαρρύνουμε να λάβει αυτή την απόφαση γιατί ο χρόνος πιέζει».

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Άντριου Μπέιτς δεν σχολίασε το ρεπορτάζ του CNN για την τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν – Πελόζι. «Ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι ο υποψήφιος του κόμματος. Σχεδιάζει να νικήσει και ανυπομονεί να συνεργαστεί με τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο για να περάσει το πρόγραμμά του των 100 ημερών για να βοηθήσει τις εργαζόμενες οικογένειες».

Εκπρόσωπος της Πελόζι είπε ότι η πρώην πρόεδρος της Βουλής βρίσκεται από την Παρασκευή στην Καλιφόρνια και δεν έχει έκτοτε μιλήσει με τον Δημοκρατικό πρόεδρο των ΗΠΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments