Lifestyle

46 χρονών και βάζει κάτω 20αρες: Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη με μαγιό για το καλοκαίρι του 2024

46 χρονών και βάζει κάτω 20αρες: Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη με μαγιό για το καλοκαίρι του 2024

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/. Maria Iliaki

Ξεκίνησαν τα μπάνια για την Μαρία Ηλιάκη!

Σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Σουνίου 46 ετών, μητέρα ενός παιδιού και βρίσκεται στα καλύτερά της! Η Μαρία Ηλιάκη από την αρχή της καριέρας της ήταν ακομπλεξάριστη σε όλα της κι αυτό ήταν κάτι που κέρδισε τότε το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί τώρα η πορεία της στην τηλεόραση να βρίσκεται σε παύση, αλλά στα social media είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης και μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους 592 χιλιάδες followers που έχει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Πριν από λίγα 24ωρα, λοιπόν, και εν όψει των υψηλών θερμοκρασιών η Μαρία είπε να ανεβάσει λίγο ακόμα τον υδράργυρο δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για το 2024!

Ξεκίνησαν τα μπάνια για την Μαρία Ηλιάκη!

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, βρέθηκε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Σουνίου και φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ολόσωμο ολόλευκο μαγιό μαγνητίζοντας τα βλέμματα και ξεσηκώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους που με το που έγινε η ανάρτηση άρχισαν να σχολιάζουν από κάτω κολακείες κι όχι αδίκως…

Πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Απαντώντας σε ερωτήσεις στο προφίλ της στο instagram, η Ηλιάκη είχε αποκαλύψει ότι από τις 31 Μαΐου του 2021, που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, μέχρι και τον Αύγουστο του 2021 είχε χάσει ήδη τα 12 από τα 15 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της. Πως; Βάζοντας στο καθημερινό της πρόγραμμα γυμναστική!

Πιο συγκεκριμένα είχε πει τότε χαρακτηριστικά:

«Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15. «Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά.

Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments