Lifestyle

Εβελίνα Νικόλιζα: «Έχω πάθει αυτό το δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη» [vid]

Εβελίνα Νικόλιζα: «Έχω πάθει αυτό το δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/evelina_nikoliza

Η γνωστή Youtuber σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση

Τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από το Καλύτερα δε γίνεται για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα που την ενδιαφέρουν, πήρε η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία στο κανάλι της στο YouTube, αποκάλυψε ότι αυτή η περίοδος είναι περίεργη για εκείνη, όσον αφορά στην ψυχολογία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Nikoliza (@evelina_nikoliza)

Η ίδια είχε ζητήσει από τον κόσμο να της στείλει την άποψή του για εκείνη, πριν από καιρό, ωστόσο τώρα βρήκε τον χρόνο να απαντήσει. Μέσα από αυτές τις απαντήσεις, προχώρησε και σε μια προσωπική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας ότι αυτήν την περίοδο πηγαίνει σε ψυχολόγο.

«Τι κάνετε; Πως είστε; Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Θυμάστε που πριν από πραγματικά πολύ καιρό, που σας είχα πει να μου στείλετε τις υποθέσεις σας για εμένα στο Instagram; Μπορεί να έχει περάσει και 1,5 μήνας, σοβαρά. Δεν είχα μπορέσει να το κάνω, διότι ήμουν περίεργα, μετά έγινα καλά και μαντέψτε. Τώρα είμαι πάλι περίεργα», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Είναι αυτά τα καλοκαιρινά μπλουζ; Αυτή η θερινή ραστώνη; Είναι τα υπαρξιακά μου; Είναι που έχω πάθει αυτό το «δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη»; Δεν ξέρω αν τα παθαίνετε αλλά εγώ τα παθαίνω και προσπαθώ ήρεμα να μου εξηγήσω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τέλος πάντων», πρόσθεσε.

«Έχω αυτήν την πάλη στο μυαλό μου, πήγα και στον ψυχολόγο μου, ψυχοθεραπεύτηκα και συνεχίζω να ψυχοθεραπεύομαι. Θα περάσει. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι δεν κάνω βίντεο τώρα, γιατί δεν είμαι καλά και θα έκαναν και την Κινέζα», κατέληξε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments