Οδηγός

ΑΣΕΠ: Δείτε τις τελικές τριάδες των υποψηφίων διοικητών επτά υγειονομικών περιφερειών

ΑΣΕΠ: Δείτε τις τελικές τριάδες των υποψηφίων διοικητών επτά υγειονομικών περιφερειών

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//ΑΣΕΠ: Δείτε τις τελικές τριάδες των υποψηφίων διοικητών επτά υγειονομικών περιφερειών

Το ΑΣΕΠ έδωσε στη δημοσιότητα τους τρεις επικρατέστερους υποψήφιους για τη μία θέση διοικητή, ανά υγειονομική περιφέρεια (επτά συνολικά προκηρυσσόμενες θέσεις Διοικητών για συνολικά επτά ΥΠΕ).

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι προέκυψαν έπειτα και από την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών.

Ο εν λόγω πίνακας αποστέλλεται στον εποπτεύοντα υπουργό και αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και του εποπτεύοντος Υπουργείου.

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί, επίσης, ότι η διαδικασία συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων των υποψηφίων για τις θέσεις των Υποδιοικητών.

Τι αναφέρει και το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του 

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ και πίνακας με τους τρεις επικρατέστερους υποψήφιους Διοικητές ανά Υγειονομική Περιφέρεια.

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Α.Π: Γ4β/Γ.Π.οικ.69377/29.12.2023 (1ΥΠΕΑΡΧΩΝ/2023, ΑΔΑ: 9ΝΞ5465ΦΥΟ-ΣΡ3) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών, ολοκλήρωσε τις συνεντεύξεις και κατάρτισε τον πίνακα των τριών (3) επικρατέστερων υποψηφίων, για τη μία (1) θέση Διοικητή ανά ΥΠΕ (7 συνολικά προκηρυσσόμενες θέσεις Διοικητών για συνολικά 7 ΥΠΕ), κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις της παρ.7θ του άρθρου 4 του ν.5062/2023. Ο εν λόγω πίνακας αποστέλλεται στον εποπτεύοντα Υπουργό και αναρτάται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. και του εποπτεύοντος Υπουργείου.

Γνωστοποιείται, επίσης, ότι η διαδικασία συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων των υποψηφίων για τις θέσεις των Υποδιοικητών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments