Οδηγός

ΑΣΕΠ: Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε νέες προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε νέες προσλήψεις

Πηγή Φωτογραφίας: freepik,ΑΣΕΠ: Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε νέες προσλήψεις

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη εννέα θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις πρόκειται να υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για συνολικά 9 άτομα αναφορικά με την την κάλυψη αναγκών του Δήμου.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Μεταμόρφωσης

  1. ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών – 1 θέση
  2. ΠΕ Ψυχολόγων (με ειδίκευση Παιδοψυχολογία) – 1 θέση
  3. ΤΕ Επισκεπτών Υγείας – 1 θέση
  4. ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών – 1 θέση
  5. ΔΕ Κηπουρών – 1 θέση
  6. ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων – 1 θέση
  7. ΥΕ Εργατών Πρασίνου – 2 θέσεις
  8. ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών – 1 θέση

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, «Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ» και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δήμος Μεταμόρφωσης, Ιωάννη Ράλλη και Δημαρχείου 1, Τ.Κ. 14452 , Μεταμόρφωση, απευθύνοντάς την στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψη κου Σπυρίδωνα Στυλιανέση και κας Ελέννης Ρούσσου (τηλ. επικ.: 2132012900). 

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments