Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Κανονικά λειτουργεί η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας [pic]

Άδωνις Γεωργιάδης: Κανονικά λειτουργεί η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI//Άδωνις Γεωργιάδης: Κανονικά λειτουργεί η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας [pic]

Την ΜΕΘ συνδράμουν γιατροί από όμορα νοσοκομεία

Στην επισήμανση ότι η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας λειτουργεί κανονικά, προέβη προ ολίγου ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή στου στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας ενημερώνει ότι δεν ανεστάλη η λειτουργία της εν λόγω ΜΕΘ και ότι «αντιμετωπίζονται οι όποιες δυσλειτουργίες προέκυψαν και προκάλεσαν τα αρνητικά δημοσιεύματα. Το ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου θα ενισχυθεί  με την άμεση πρόσληψη μιας επικουρικής ιατρού».

Επιπλέον,  «θα συνδράμουν τη ΜΕΘ ιατροί που θα μετακινηθούν από όμορα νοσοκομεία για την κάλυψη των κενών της εφημερίας τόσο του Ιουλίου όσο και του Αυγούστου. Τόσο η Διοίκηση της 6ης  Υγειονομικής Περιφέρειας σε αγαστή συνεργασία με τα μεγάλα νοσοκομεία αρμοδιότητας της όσο και το Υπουργείο Υγείας έχουν ενσκήψει από την πρώτη στιγμή στην ανάγκη ενίσχυσης της ΜΕΘ του ΓΝ Άρτας κ έχουν λάβει τα αναγκαία μέτρα για την αδιάλειπτη κ εύρυθμη λειτουργία της για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του πληθυσμού».

Ο υπουργός Υγείας δεν παραλείπει να ευχαριστήσει «όλους τους ιατρούς που καθημερινά με τις υπηρεσίες τους στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments