Πολιτική

Γεωργιάδης για παλαιστινιακές σημαίες στην Επίδαυρο: Ένας τόπος πολιτισμού μετατράπηκε σε πολιτική αρένα

Γεωργιάδης για παλαιστινιακές σημαίες στην Επίδαυρο: Ένας τόπος πολιτισμού μετατράπηκε σε πολιτική αρένα

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Ολόκληρη η ανάρτησή του

Την ανάρτηση παλαιστινιακών σημαιών και τα συνθήματα που ακούστηκαν στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στηλίτευσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι οι φωνασκούντες «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» επαναλαμβάνουν σύνθημα της Χαμάς και προσθέτει: «το έχω καημό μία φορά σε ένα πολιτιστικό γεγονός όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» αριστεροί να σηκώσουν σημαίες της Ουκρανίας και να διαμαρτυρηθούν για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ή για τον πρόσφατο βομβαρδισμό του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Κίεβο από Ρωσικό πύραυλο κρούζ…».

Ολόκληρη η ανάρτησή του

Ο λαός μας λέει πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Διάβασα ότι στη παράσταση Ορέστεια” του Αισχύλου, το Σάββατο (20 Ιουλίου) στο τέλος της χιλιάδες πολίτες φώναζαν ρυθμικά χτυπώντας παλαμάκια «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» μαζί με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, μάλιστα εμφανίστηκαν και παλαιστινιακές σημαίες. Για να εμφανιστούν αυτές οι σημαίες προφανώς ήταν οργανωμένο. Δηλ πήγαν εκεί με σκοπό να κάνουν αυτή την διαμαρτυρία και την πολιτική τους δήλωση. Το ότι ένας τόπος πολιτισμού μετατράπηκε σε πολιτική αρένα είναι ένα θέμα για συζήτηση. Αυτό που δεν είναι για συζήτηση είναι ότι οι φωνασκούντες δεν γνωρίζουν ότι λέγοντας λευτεριά στην Παλαιστίνη, όπως λέει η Χαμάς, ζητούν την καταστροφή του Ισραήλ. Εκτός και αν το γνωρίζουν και αυτό ζητούν. Και μία ερώτηση μήπως οι 120 Ισραηλινοί όμηροι δεν δικαιούνται λευτεριά επειδή είναι Εβραίοι; Υγ: το έχω καημό μία φορά σε ένα πολιτιστικό γεγονός όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» αριστεροί να σηκώσουν σημαίες της Ουκρανίας και να διαμαρτυρηθούν για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ή για τον πρόσφατο βομβαρδισμό του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Κίεβο από Ρωσικό πύραυλο κρούζ…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments