Πολιτική

Μητσοτάκης για Φον ντερ Λάιεν: Σημαντικό σε δύσκολους καιρούς να υπάρχει σταθερότητα

Μητσοτάκης για Φον ντερ Λάιεν: Σημαντικό σε δύσκολους καιρούς να υπάρχει σταθερότητα

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ//Μητσοτάκης για Φον ντερ Λάιεν: Σημαντικό σε δύσκολους καιρούς να υπάρχει σταθερότητα

«Είναι σημαντικό σε δύσκολους καιρούς να υπάρχει σταθερότητα», δήλωσε για την υποψηφιότητά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για το «τιμόνι» της Κομισιόν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

«Είναι σημαντικό σε δύσκολους καιρούς να υπάρχει σταθερότητα», δήλωσε για την υποψηφιότητά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για το «τιμόνι» της Κομισιόν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στην 4η Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την 50η επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Παράλληλα, αναφερόμενος στην 50η επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, έστειλε νέο μήνυμα στην Τουρκία για σεβασμό των αποφάσεων του ΟΗΕ.

«Την 20η Ιουλίου θα έχουμε την 50η επέτειο από τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Είναι η τελευταία κατεχομένη ευρωπαϊκή περιοχή. Ελπίζω ότι το ζήτημα θα επιλυθεί και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν υπό αιγίδα ΟΗΕ στο πνεύμα των ψηφισμάτων του συμβουλίου ασφάλειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο μεταναστευτικό, σημειώνοντας πως «το ζήτημα προστασίας εξωτερικών συνόρων είναι ορθή προτεραιότητα».

«Η Ελλάδα έχει συνεργαστεί εποικοδομητικά με Τουρκία ώστε να μην αποφασίζουν οι διακινητές ποιος θα εισέλθει στη ΕΕ», κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments