Πολιτική

Σπίρτζης: Πολύ χλιαρή η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη επίθεση Πολάκη

Σπίρτζης: Πολύ χλιαρή η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη επίθεση Πολάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πολύ χλιαρή, χαρακτήρισε εκ νέου την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης, για την απαράδεκτη, όπως την αποκάλεσε, επίθεση Πολάκη

Νέα τοποθέτηση του Χρήστου Σπίρτζη για όσα είπε ο Παύλος Πολάκης στην Μαρία Συρεγγέλα

Πολύ χλιαρή, χαρακτήρισε εκ νέου την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης, για την απαράδεκτη, όπως την αποκάλεσε, επίθεση Πολάκη

Μιλώντας στο ATTICA TV εξέφρασε την αντίθεση του τόσο για τα λεγόμενα του βουλευτή όσο και για την αντίδραση της Πολιτικής Γραμματείας, που συνεδρίασε χθες.

Σπίρτζης: Κακώς δεν καταδικάστηκε η στάση Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Συμπεριφορές σαν εκείνη του Παύλου Πολάκη είναι καταδικαστέες, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης στον απόηχο της συμπεριφοράς του Π. Πολάκη απέναντι στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα. «Κακώς δεν καταδικάστηκε η στάση Πολάκη στην Πολιτική Γραμματεία, κατά την άποψή μου ήταν πολύ χλιαρή και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι όμως πολύ θετικό που τηλεφώνησε στην κ. Συρεγγέλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάτι που δεν συνηθίζεται» σημείωσε ο Χρ. Σπίρτζης.

Όπως συμπλήρωσε, «με τον Πολάκη τα λέγαμε απ’ όταν ήμασταν στην κυβέρνηση, ακόμα κι όταν έχει δίκιο ο τρόπος που εκφράζεται στο δημόσιο λόγο δεν βοηθάει, και νομίζω ότι τέτοιου είδους πρακτικές, που δεν είναι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι σε όλα τα κόμματα, πρέπει να αντιμετωπιστούν από το κάθε κόμμα, όχι με κατασταλτικά μέτρα, αλλά με συγκεκριμένες πράξεις, όχι με διαγραφές δηλαδή, αλλά με πολιτική αντιμετώπιση, για να έχουμε μια τελείως διαφορετική λογική σε σχέση με τον πολιτικό διάλογο και το επίπεδο του πολιτικού συστήματος». «Φαντάζομαι ότι και ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να κάνει τα αντίστοιχα για αντίστοιχες συμπεριφορές στο κόμμα του» παρατήρησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments