Trash

Η Σάνεν Ντόχερτι είχε αφήσει οδηγίες για την κηδεία της, ποιους δεν ήθελε εκεί

Η Σάνεν Ντόχερτι είχε αφήσει οδηγίες για την κηδεία της, ποιους δεν ήθελε εκεί

Πηγή Φωτογραφίας: Shannen Doherty played Brenda Walsh in the 1990s cult classic “Beverly Hills 90210.”Credit...Neilson Barnard

Η κίνηση αγάπης προς τη μητέρα της

Η Σάνεν Ντόχερτι έδωσε επί χρόνια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, πριν φύγει από τη ζωή το περασμένο Σάββατο 13 Ioυλίου σε ηλικία 53 ετών.

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, προχωρώντας σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Το 2017 επανεμφανίστηκε και τον Φεβρουάριο του 2020 ανακοίνωσε ότι είχε καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου. Τον περασμένο Ιούνιο, η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλό της. Μέχρι τον Νοέμβριο, είχε εξαπλωθεί στα οστά της. Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες και κατέληξε το περασμένο Σάββατο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gala (@galafr)

Η αγαπημένη «Μπρέντα», μέσα από τα podcast της, είχε εκφράσει πριν από λίγους μήνες την επιθυμία της να αποτεφρωθεί και είχε δώσει οδηγίες για το τέλος της. «Θέλω [η τέφρα μου] να αναμιχθεί με αυτή του σκύλου μου και θέλω να αναμιχθεί και με του πατέρα μου. Δεν θέλω να ταφώ και να μην αποτεφρωθώ», εξήγησε. Ο πατέρας της, Τζον Τόμας Ντόχερτι, απεβίωσε το 2010 σε ηλικία 66 ετών μετά από μακρά μάχη με πρόβλημα υγείας.

Επιπλέον, είχε κάνει ενέργειες, όπως να πουλήσει πολλά από τα προσωπικά της αντικείμενα, έτσι ώστε η μητέρα της, που αγαπούσε πολύ, στην περίπτωση που πεθάνει, να μην έχει δύσκολο έργο. Τον περασμένο Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του podcast «Let’s Be Clear», η Σάνεν Ντόχερτι έλεγε ότι προτεραιότητά της ήταν η μητέρα της, καθώς «θα είναι δύσκολο για εκείνη, αν πεθάνω πριν από εκείνη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα» είχε σημειώσει.

Ποιοι δεν ήθελε να πάνε στην κηδεία της

Η ηθοποιός επιθυμούσε η κηδεία της να είναι μια πιο ιδιωτική τελετή. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανίζονταν στην κηδεία μου και δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι που τους κάνουν να έρθουν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι», είχε πει χαρακτηριστικά σε ένα από τα podcast της. «Δεν με συμπαθούν πραγματικά και, ξέρετε, έχουν τους λόγους τους και καλά κάνουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούν αρκετά ώστε να έρθουν στην κηδεία μου. [Θα εμφανιστούν] επειδή είναι το πολιτικά ορθό, κάτι που πρέπει να κάνουν, και δεν θέλουν να φανούν κακοί. Για αυτό θέλω να τους αφαιρέσω την πίεση και θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments