Αθλητισμός

Άγιαξ Ολυμπιακός: “Φιλική” ήττα μεν αλλά με βελτιωμένη εικόνα [1-0]

Άγιαξ Ολυμπιακός: “Φιλική” ήττα μεν αλλά με βελτιωμένη εικόνα [1-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [370899] ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΙΕΝΤΑΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ /ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΓΙΑΞ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε με έναν διαφορετικό Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 απ’ τον Άγιαξ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ωστόσο η βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο άφησε μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για τη συνέχεια της προετοιμασίας των “ερυθρόλευκων”. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σε αγωνιστικό ρυθμό αρκετούς νέους (Κωστούλα, Μπάκουλα, Κουτσίδη, Μουζακίτη, Παπακανέλλο).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε με έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, με το σχήμα να χαρακτηρίζεται από “ενέσεις νεότητας”. Συγκεκριμένα ο Πασχαλάκης ήταν κάτω απ’ την εστία, στην άμυνα βρέθηκαν οι Κοστίνια, Κουτσίδης, Άμπι και Αποστολόπουλος. Ως αμυντικά χαφ ξεκίνησαν οι Ντόη και Μπακούλας, ενώ μεσοεπιθετικά έδρασαν οι Μασούρας, Τσικίνιο και Μπιέλ. Στην κορυφή έπαιξε ο Κωστούλας.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Άγιαξ να έχει στα πόδια του την κατοχή της μπαλας με ποσοστό 68% έναντι 32% των Πειραιωτών. Δύο τελικές είχαν οι Ολλανδοί απέναντι σε μία επιθετική προσπάθεια του Ολυμπιακού, με το γκολ του Φορμπς να χωρίζει τις δύο ομάδες.

Ο μέσος των Πειραιωτών, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε τον Πασβίρ, ωστόσο ο κίπερ των Ολλανδών έδιωξε σε κόρνερ! Ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε ακόμα δύο κινήσεις στο 66′. Παπακανέλλος και Μπιανκόν πήραν τις θέσεις Αποστολόπουλου και Μπιέλ. Στο 73′ ο αρκετά δραστήριος Ζέλσον Μαρτίνς βρέθηκε αριστερά της περιοχής του Άγιαξ και δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Πασβίρ ήλεγξε με δυσκολία!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments