Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εμπόδια στη μεταγραφή Μπρέθγουεϊτ

Ολυμπιακός: Εμπόδια στη μεταγραφή Μπρέθγουεϊτ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Δημοσιογράφοι απ’ το εξωτερικό ανέφεραν μέχρι και άφιξη του παίκτη στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά η Έβερτον και ομάδες απ’ την Τουρκία φέρονται να έχουν μπλεχτεί στην υπόθεση.

«Μπάσιμο» της Έβερτον και ομάδων της Τουρκίας, φέρνουν αμφιβολίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δανού επιθετικού.

Η υπόθεση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, τελικά δεν είναι «τελειωμένη» όπως φαίνεται. Ο Ολυμπιακός περίμενε τον παίκτη για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της απόκτησης του Δανού, όμως τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ενδιαφέρον που περιπλέκει την κατάσταση.

Δημοσιογράφοι απ’ το εξωτερικό ανέφεραν μέχρι και άφιξη του παίκτη στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά η Έβερτον και ομάδες απ’ την Τουρκία φέρονται να έχουν μπλεχτεί στην υπόθεση.

Πλέον η μεταγραφή δεν είναι σίγουρη και τα πάντα θα κριθούν τις επόμενες ώρες για τον Ολυμπιακό και την προσπάθειά του να πάρει τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Όλα αυτά τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ελ Κααμπί για δύο χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments