Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Που θα δείτε το φιλικό των ερυθρόλευκων κόντρα στον Άγιαξ

Ολυμπιακός: Που θα δείτε το φιλικό των ερυθρόλευκων κόντρα στον Άγιαξ

Πηγή Φωτογραφίας: [370899] ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΙΕΝΤΑΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ /ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΓΙΑΞ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό στην Ολλανδία

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2024/25, έστω και σε επίπεδο φιλικών. Οι “ερυθρόλευκοι” μετά από τέσσερις μέρες στην Ολλανδία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δίνουν το πρώτο τους ματς.

Αντίπαλος θα είναι ο ισχυρός Άγιαξ, που θέλει η νέα αγωνιστική περίοδος να μην έχει την ίδια κατάληξη με την περσινή κακή σεζόν, αφού τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο Ολλανδίας αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από την Χέρκουλες, ομάδα τέταρτης εθνικής.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνι Γκαρθία που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής (19/07, 16:00) και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmpote Sport 1 HD.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments